DOLAR32.6023
EURO34.8299
ALTIN2499.1
BIST9456.6
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Osmaniye'de Fen Lisesi ve Atatürk Ortaokulu inşaatı sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye'de Fen Lisesi ve Atatürk Ortaokulu inşaatı sürüyor
Abone ol
Osmaniye’de 24 derslikli Fen Lisesi ile  32 derslikli Atatürk Ortaokulu inşaatları devam ediyor.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’de 24 derslikli Fen Lisesi ile  32 derslikli Atatürk Ortaokulu inşaatları devam ediyor.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz inşaat çalışmaları devam eden okulları  ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Yılmaz Fakıuşağı mahallesindeki  inşaatı devam eden 24 derslikli Fen Lisesindeki çalışmaları incelemek üzere İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mesut Ovalı ve İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak ile birlikte ziyaret etti.

İnşaatın geldiği aşama hakkında bilgi veren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mesut Ovalı, 24 Derslikli olarak yapılacak olan Fen Lisesinin 200 kişilik yurdu, 400 kişi oturma kapasiteli spor salonu olacağını söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak ise okulun 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında açılmasının planlandığı kaydetti.

İnşaata çalışan işçilere kolaylıklar dileyen Vali Dr. Erdinç Yılmaz, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, "24 derslikli Fen Lisemizin yapımı son hızla sürüyor. Önümüzdeki eğitim-öğretim yılına yetiştireceğiz.

İnşallah spor salonları ve yurduyla Türkiye’de örnek bir Fen Lisesi olacak. Fen Lisemizi Osmaniye’mize kazandırdığımızda Osmaniye’mizin eğitiminde öncü olacak bir okul olacak.

Okulun bu şekilde hazırlanması ve en başarılı okullar arasına girmesi için çalışmalarımız sürüyor. Bu çalışmaları yürüten Milli Eğitim Müdürümüze ve ekibine de çok teşekkür ediyorum.”dedi.

ATATÜRK ORTAOKULU İNŞAAT ÇALIŞMALARI

Vali Yılmaz, Alibeyli Mahallesinde yıkılarak yerine yenisinin yapılması çalışmaları süren 32 derslikli Atatürk Ortaokulundaki inşaat çalışmalarına ziyarette bulundu.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mesut Ovalı ile İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak’ın da hazır bulunduğu okul inşaatı incelemeleri sırasında, Vali Yılmaz çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, Yık-Yap kapsamında yapımı devam eden 32 Derslikli Atatürk Ortaokulun 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında açılmasının planlandığı kaydetti.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “Atatürk Ortaokulumuzun inşaatı devam ediyor, inşallah önümüzdeki eğitim-öğretim yılında hizmete girmiş olacak. Bittiğinde yaklaşık 40 dersliğe ulaşacak ve Selçuklu mimarisinin uygulandığı çok güzel bir proje.

Bu bölge açısından da Atatürk Ortaokulu’nun bitmesi çok önemli. İnşallah önümüzdeki eğitim-öğretim döneminde Atatürk Ortaokulumuz da tamamlandığında okula gelecek öğrencilerimiz açısından bu bölgede çok önemli bir hizmet görmüş olacak.

Çalışmalar hızla devam ediyor. Okulumuzun en kısa sürede hizmete girmesinde gayret gösteren İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve yüklenici firmaya çok teşekkür ediyorum, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. “dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milletvekili Kaya, “Gazeteciler Günü”nü kutladıÖnceki Haber

Milletvekili Kaya, “Gazeteciler Günü”nü...

Gazeteci Aykut Daban’dan 10 Ocak MesajıSonraki Haber

Gazeteci Aykut Daban’dan 10 Ocak Mesajı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar