DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Osmaniye'de Eğitim setleri ailelere ulaştırılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye'de Eğitim setleri ailelere ulaştırılıyor
Abone ol
Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce erken çocukluk eğitimi kapsamında “Benim oyun sandığım” eğitim setleri ailelere ulaştırılmaya başlandı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce erken çocukluk eğitimi kapsamında “Benim oyun sandığım” eğitim setleri ailelere ulaştırılmaya başlandı.

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erbay Tan’ın da katılı ile köylerde belirlenen ailelerin çocuklarına eğitim setleri evlerinde teslim ediliyor.

Cumhuriyet İlkokulu, Makbule Hanım Anaokulu ve Vilayetler Birliği Anaokulunda görev yapan idareci ve öğretmenlerden oluşan grup tarafından eğitime erişemeyen okul öncesi eğitim çağındaki çocuklar tespit edildi.

Okul-ev arasındaki uzaklık nedeniyle okul öncesi eğitimden faydalanamayan 60-72 ay aralığındaki çocuklara gelişim dönemi ihtiyaçlarına uygun olarak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan sandıkların dağıtımına başlanıldığı öğrenildi.

Osmaniye merkez Kırıklı, Nohuttepe ve Kumarlı köylerinde  eğitim setleri tamamlanırken, diğer köylerde ise dağıtımların devam ettiği belirtildi.

Kırıklı köyünde Ferdane T., Zeki T., Ahmet K., Nazife T.; Nohuttepe köyünde Furkan B. ve Tayyib Ç.; Kumarlı köyünde ise Furkan A. evlerinde ziyaret edilerek eğitim setleri teslim edildi.

Ziyaretler sırasında,Öğretmenleri ile ilk kez tanışan çocuklar sandığın içerisinde yer alan materyalleri öğretmenleri ile inceleyerek zaman geçirdiler.

Çocukların anne ve babaları süreç hakkında bilgilendirilerek "Benim Oyun Sandığım" ile geçirecekleri eğitim konusunda öğretmenleri ile nasıl sürekli iletişimde kalabileceklerine ilişkin istişarede bulunuldu.

Sene sonuna dek her ay ziyaret edilerek ders etkinliği yapılacak çocuklara,

Öğretmenler çeşitli görevler vererek onların eğitimini sürekli kılmayı hedefledikleri kaydedildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milletvekili Kaya’dan, Hz. Mevlana’yı anma mesajıÖnceki Haber

Milletvekili Kaya’dan, Hz. Mevlana’yı an...

Polis ekiplerinden, uyuşturucu ve silah operasyonuSonraki Haber

Polis ekiplerinden, uyuşturucu ve silah...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar