DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Osmaniye’de Eğitim Kurum Müdürleri ile Yılsonu toplantısı yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye’de Eğitim Kurum Müdürleri ile Yılsonu toplantısı yapıldı
Abone ol
smaniye’de İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak Başkanlığında 2022-2023 eğitim-öğretim yılı sonu, Eğitim kurum Müdürlerinin katılımı ile gerçekleşti.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’de İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak Başkanlığında 2022-2023 eğitim-öğretim yılı sonu, Eğitim kurum Müdürlerinin katılımı ile gerçekleşti.

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kültür ve Sanat Kongre Merkezi’nde İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak Başkanlığında yapılan toplantıya,  Eğitim kurumlarının Müdürleri katıldı.

Toplantı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile şehitler için bir dakikalık  saygı duruşu, ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Açılış konuşmasını İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak’ın yaptığı eğitim kurum Müdürleri toplantısında önemli gündem maddeleri ile, 2022-2023 eğitim yılı ikinci dönem değerlendirildi. Ayrıca temel eğitim ile Ortaöğretim seviyesinde değerlendirmelerde bulunuldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak  toplantıda yaptığı konuşmada, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından öğrencilerin kazanımlarının değerlendirilmesi ve alınacak olan önlemler ile öğrenci ve öğretmenlerin motivasyonlarını artırıcı  çalışma ve projeler üzerinde değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıda ayrıca Yaz Kur’an kursları, telafi eğitimleri, sosyol, kültürel ve sanatsal etkinlikler değerlendirildi.

Kariyer basamakları, OTMG çalışmaları, özlük, Halk Eğitim Merkezleri kursları ve açık Lise kayıtları üzerine değerlendirmeler yapıldı.

Toplantıya katılanlar tarafından EBA, OGM Materlal, ÖBA gibi  Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı sanal eğitim platformlarının yaygınlaştırılması da görüşüler konular arasında yer aldı.

Toplantı, 2022-2023 eğitim-öğretim yılı sene sonu eğitim kurum Müdürler kuruluna katılanların dilek ve temennileriyle sona erdi. (Haber: Ayşe Geldi)

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye Devlet Hastanesi’nde temizlik hizmetleri değerlendirildiÖnceki Haber

Osmaniye Devlet Hastanesi’nde temizlik h...

Osmaniye’de İlçe Milli Eğitim Müdürleri yıl sonunu değerlendirdiSonraki Haber

Osmaniye’de İlçe Milli Eğitim Müdürleri...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar