DOLAR32.3193
EURO35.1154
ALTIN2295.2
BIST9067.8
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Osmaniye’de down sendromlu çocuklar yürüdü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye’de down sendromlu çocuklar yürüdü
Abone ol
Osmaniye’de 21 Mart Down Sendromlular Günü etkinlikleri kapsamında, Down Sendromlu çocukların katılımıyla farkındalık yürüyüşü düzenlendi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’de 21 Mart Down Sendromlular Günü etkinlikleri kapsamında, Down Sendromlu çocukların katılımıyla farkındalık yürüyüşü düzenlendi.

Osmaniye Belediyesi ve Osmaniye Down Sendromlular Derneği işbirliğinde gerçekleştirilen programda, Down Sendromlu çocuklar, ailelerinin de katılımıyla bando eşliğinde Cumhuriyet Meydanından başlayarak Osmaniye Belediyesi Hizmet Binasına kadar yürüdü.

Belediye Hizmet Binası bahçesinde devam eden etkinliklerde havaya balon uçuran çocuklar bando ve oyun havaları eşliğinde doyasıya eğlendi.

Belediye Başkanı Kadir Kara burada yaptığı konuşmasında, “Sizlerle bir araya gelerek problemlerinizi birlikte çözmek adına kurulan derneğin başarısı önemlidir.

Osmaniye Belediyesi ve şahsım olarak her zaman yanınızda olduğumuzu tüm samimiyetimle ifade ediyorum.

Osmaniye Belediye Başkanı olarak bizlerden beklentilerinize en üst düzeyde cevap vermeye gayret gösteriyoruz. Dernek başkanımızın bizlere ilettiği sorunlarınızı ve taleplerinizi biliyorum.

İnşallah en kısa zamanda taleplerinizi karşılayacak alan oluşturma konusunda güzel bir çalışma yapacağımızı sizin gününüzde sözünü veriyorum.

Kıymetli çocuklarımıza ve değerli ailelerine katkı ve katılımlarınızdan dolayı canı gönülden teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Osmaniye Down Sendromlular Derneği Başkanı Sultan Erat ise şunları söyledi: “Bu programı düzenlerken düşüncemiz ve hedefimiz toplumun farkındalığını arttırarak toplum olarak daha bilinçli yaşamak ve yaşatmak.

Down Sendromu bir hastalık değil genetik bir farklılıktır. Bizlerin yanında olan değerli misafirlerimiz ve bizleri her konuda destekleyen yanımızda olan Belediye Başkanımız Sayın Kadir Kara beyefendiye özel olarak teşekkür ediyorum.”

21 Mart Down Sendromlular Günü etkinliklerine, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamit Coşkun, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, siyasi parti il, merkez ilçe, gençlik kolları ile kadın kolları başkan ve temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Down Sendromlu çocuklar ve aileleri katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İslahiye’de öğrenciler fidan diktiÖnceki Haber

İslahiye’de öğrenciler fidan dikti

Kahramanmaraş’ta 589 paket kaçak sigara ele geçirildiSonraki Haber

Kahramanmaraş’ta 589 paket kaçak sigara...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar