DOLAR32.3926
EURO35.0917
ALTIN2324.3
BIST9079.9
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Osmaniye’de 137 bin 162 öğrenci karne heyecanı yaşadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye’de 137 bin 162 öğrenci karne heyecanı yaşadı
Abone ol
Osmaniye’de eğitim-öğretim yılının ilk döneminin sona ermesi ile il genelinde 137 bin 162 öğrenci karne heyecanı yaşadı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’de eğitim-öğretim yılının ilk döneminin sona ermesi ile il genelinde 137 bin 162 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Münire Hanım İlkokulunda düzenlenen törende, Vali Erdinç Yılmaz, öğrencilere karnelerini dağıttı.  



İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak ve Okul Müdürü Hacı Mehmet Peraşan tarafından karşılanan Vali Yılmaz’a öğrenciler çiçek takdim etti.

Okul bahçesindeki öğrenciler ve velilerle bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, daha sonra öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek karnelerini dağıttı.



Sınıf ziyaretleri sırasında öğrencilerle sohbet eden Vali Erdinç Yılmaz, “Sevgili çocuklar bugün sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum. Ara tatilinizde dinlenin ama kitap okumayı da ihmal etmeyin. Hepinize başarılar diliyorum.”dedi.

Vali Yılmaz, açıklamasında, 6 Eylül 2021 tarihinde başlayan eğitim öğretim yılının birinci döneminin tamamlandığını belirterek, “493 okulumuzda 9573 öğretmenimizle 137 Bin 162 öğrencimize eğitim öğretim hizmeti verildi. İnşallah ikinci dönemde de aynı istek ve heyecanla devam edeceğiz.



Osmaniye’mizde eğitimi daha ileri taşımak için gayret gösteren tüm personelimizi kutluyorum. Başarıda; ailenin desteği, öğrencimizin gayreti, öğretmenin gayreti ile yönetimin gayreti ve yönlendirmesi önemlidir.

Dolayısıyla başarı için hepimizin gayret göstermesi ve bu işe sahip çıkması gerekiyor.” Dedi.

Eğitim öğretim faaliyetinin, sadece okulların ve öğretmenlerin işi olarak düşünülmemesi gerektiğini belirten Vali Yılmaz, “Bu hepimizin görevi ve sorumluluğu.

Osmaniye’mizde eğitim öğretim hizmetlerimizin çok başarılı bir şekilde, heyecanla, fedakârca sürdürüldüğüne ve çok iyi sonuçlar alındığına birçok defa şahit oldum. Bu başarıyı sağlayan İl Milli Eğitim Müdürümüze, kadrosuna, başarının asıl kahramanı olan öğretmenlerimize, sevgili öğrencilerimize ve velilerine çok teşekkür ediyorum.

Bu tatil dönemini bol bol kitap okuyarak geçirmeleri öğrencilerimiz için en faydalı değerlendirme olacaktır.”dedi Vali Yılmaz öğrencilere tatilde dinlenmelerini ve ikinci döneme dinlenmiş bir şekilde başlamalarını tavsiye eden Vali Yılmaz, tüm öğrencilere başarılar diledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Pasaportları sahte olan 3 Afgan, otogarda yakalandıÖnceki Haber

Pasaportları sahte olan 3 Afgan, otogard...

Evden ve bağ, bahçeden hırsızlık yapanlar yakalandıSonraki Haber

Evden ve bağ, bahçeden hırsızlık yapanla...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar