DOLAR32.4149
EURO34.8432
ALTIN2400.2
BIST10208.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Osmaniye 6. Kitap fuarı sona erdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmaniye 6. Kitap fuarı sona erdi
Abone ol
Osmaniye Belediyesi 6. Kitap fuarı 10 gün süre ile stantlarda okur ve yazarlarla buluşturmanın ardından sona erdi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Belediyesi 6. Kitap fuarı 10 gün süre ile stantlarda okur ve yazarlarla buluşturmanın ardından sona erdi.

Masal Park yanında 25 Kasım günü kapılarını açan Osmaniye belediyesi 6. Kitap fuarında, binlerce kitap ve çok sayıda yazar okurları ile stantlarda yerini aldı.

Söyleşi, imza günü ve çocuk etkinlikleri ile dolu dolu 10 gün kapıları açık tutulan Fuarını 100 bin kişinin üzerinde ziyaretçiyi ağırladığı belirtiliyor.

Kitap fuarı süresince; İlber Ortaylı, Mehmet ali Bulut, Merve Gülcemal, Alişan Kapaklıkaya, Mehmet Ali Arslan, Zekeriya Efiloğlu, Tuğba Coşkuner, Yusuf Asal, Hulki Cevizoğlu, Reşat Gürel, Sıtkı Aslanhan, Ziya Selçuk, Serhan Yabancı, Ahmet Taşagil, Hayati Bice-Kenan Eroğlu, Suat Turgut, Tuncel Altınköprü, Bestami Yazgan, Erkan Göksu, Umut kısa, Alpaslan Yurtsever, Hatice Kübra Tongar, Mehmet teber, Sinan Yağmur, Mete Yarar, Fatih Duman, Ahmet Bulut, Bekir Develi, Sevda Türküsev, İlyas Topsakal, Hayati İnanç, Gri Koç ve Bilal Sami Gökdemir  söyleşiler gerçekleştirdi, okurları ile buluşarak kitaplarını imzaladı.

Türkiye’nin değişik illerinden çok sayıda yazar kitaplarını stantlarında imzalarken,   yayın evlerinde de değişik kitaplar okurları ile buluştu.

Kitap fuarı kapsamında Osmaniyeli 40 yazar da kitapları ile stantlarda yerini alarak okurları ile buluşup kitaplarını imzalama olanağı buldu.

Osmaniye Ozanlar Şairler ve Yazarlar Derneği üyeleri ise “OŞYAD” stantında bu yıl 17 yazarı ile katılım gösterirken, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da gösteri  yaptı.

OŞYAD bünyesinde ve üyelerinden oluşan “Osmaniye’nin Dünkü çocukları” ekibi, siyah önlük ve beyaz yakaları ile  fuar çadırındaki stantları dolaşarak yazarlara kolaylıklar diledi. Fuar içerisindeki  stant ziyaretlerinin ardından, “Osmaniye’nin Dünkü Çocukları” ekibi  önce “Andımız”ı ardından da “İstiklal Marşı”nı okudu.

Yazarlar ve ziyaretçiler tarafından yoğun alkış alan ekip, yazarlarla fotoğraf çekilmesinin ardından gösterisini tamamladı.


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
OKÜ adına uluslararası sevindiren başarılı gelişmeÖnceki Haber

OKÜ adına uluslararası sevindiren başarı...

Gençlik Ve Spor Bakanı Kasapoğlu'ndan Osmaniye Belediyesi'ne ZiyaretSonraki Haber

Gençlik Ve Spor Bakanı Kasapoğlu'ndan Os...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar