DOLAR32.4835
EURO34.982
ALTIN2435.8
BIST9716.9
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Oryantirik Şampiyonlarına ödülleri dağıtıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Oryantirik Şampiyonlarına ödülleri dağıtıldı
Abone ol
Osmaniye'de düzenlenen Türkiye Oryantiring Şampiyonası Şehitleri Anma 2. Kademe Yarışlarında dereceye giren sporculara ödülleri Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları tarafından verildi. 
Osmaniye haberleri

Osmaniye'de düzenlenen Türkiye Oryantiring Şampiyonası Şehitleri Anma 2. Kademe Yarışlarında dereceye giren sporculara ödülleri Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları tarafından verildi. 

42 ilden 102 kulüp ve 1185 sporcunun katıldığı Yarışların ödül törenine Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Garnizon Komutanı Topçu Albay Hakan Kocabaş, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Can Altundarak, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Balkaya, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Tekin Çolakoğlu ve Şehitlerimizin Aileleri katıldı.

Programda konuşan Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Tekin Çolakoğlu, “Bugün Osmaniye’de yarışımızı tamamlamış bulunmaktayız. Yarışın bir anlam ve önemi var bizim için; Şehitler Diyarı Osmaniye’de Şehitler anısına yarış düzenledik.

Edirne’den Ankara’dan Şehit Ailelerimizle birlikte geldik, Osmaniye’de değerli Şehit Ailelerimizle birlikte olduk. Onlara da katkılarından, emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Çok memnunuz, çok güzel bir organizasyon oldu.”dedi. Prof. Dr. Tekin Çolakoğlu, Türkiye Oryantiring Şampiyonası Şehitleri Anma 2. Kademe Yarışlarının düzenlenmesinde emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ederek sözlerine son verdi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ise yaptığı konuşmada, “Böyle bir spor faaliyetinin Osmaniye’mizde yapılmasından çok mutlu oldum. 3 gün 1200 sporcu, 16 yaşından 70 yaşına kadar sporcularımız mücadele ettiler.

Çok başarılı, güzel bir spor faaliyeti oldu. Artık her yıl Osmaniye’mizde bu yarışlar yapılacak.”dedi. Vali Yılmaz sözlerine şöyle devam etti, “Bu yarışların Şehitler Diyarında Şehitler adına yapılması ayrıca çok anlamlı.

Başka illerden gelen Şehit Ailelerimizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum.”dedi. Bundan sonraki yıllarda düzenlenecek yarışmalara destek olacaklarını da belirten Vali Yılmaz, yarışmaya katılan bütün sporcuları tebrik etti.

Konuşmaları ardından Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Tekin Çolakoğlu tarafından Vali Dr. Erdinç Yılmaz’a, Başkanı Kadir Kara adına Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Balkaya’ya, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy’a plaket takdim edildi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz Türk Kızılayı Osmaniye Şubesi Başkanı Mehmet Meke adına Fahrettin Dinç’e ve Kızılay Toplum Merkezi Müdürü Murat Aydın adına İsmet Kekik’e plaketlerini verdi.

Program yarışmalarda dereceye girenlere madalyalarının Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları tarafından verilmesi ile son buldu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ak Parti İl Başkanı Gülsoy, İsveç’teki olaya tepki gösterdiÖnceki Haber

Ak Parti İl Başkanı Gülsoy, İsveç’teki o...

Çanakkale Savaş Malzemeleri, Park 328 AVM’de SergileniyorSonraki Haber

Çanakkale Savaş Malzemeleri, Park 328 AV...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar