DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

OKÜ'nün Erasmus Projeleri Onaylandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OKÜ'nün Erasmus Projeleri Onaylandı
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Dış İlişkiler Birimi tarafından Batı Balkanlar (Arnavutluk, Kosova), Doğu Ortaklığı (Azerbaycan) ve Güney Akdeniz (Fas) bölgelerine yönelik hazırlanan Erasmus+ KA171 proje başvuruları onaylandı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Dış İlişkiler Birimi tarafından Batı Balkanlar (Arnavutluk, Kosova), Doğu Ortaklığı (Azerbaycan) ve Güney Akdeniz (Fas) bölgelerine yönelik hazırlanan Erasmus+ KA171 proje başvuruları onaylandı. Bu gelişme, üniversitenin uluslararası işbirliği alanında attığı önemli bir adımı temsil ediyor.

Değerlendirme Süreci ve Sonuçlar

2024 dönemi Erasmus+ Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği - Programla ilişkili olmayan üçüncü ülkeler ile Yükseköğretim Öğrenci ve Personel Hareketliliği (KA171) faaliyeti kapsamında Avrupa Komisyonu'na sunulan proje tekliflerinin değerlendirme süreci tamamlandı.

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından açıklanan sonuçlara göre, OKÜ Dış İlişkiler Birimi tarafından hazırlanan projeler, uygunluk değerlendirmesinden başarıyla geçerek hibe almaya hak kazandı.

Üniversiteye 27,500 Avro Hibe

Bu kapsamda kabul edilen projelerle gerçekleştirilecek öğrenci ve personel değişimlerinde kullanılmak üzere OKÜ'ye toplam 27,500 avro hibe tahsis edildi.

Bu fon, üniversitenin uluslararası değişim programlarını desteklemek ve eğitim kalitesini yükseltmek amacıyla kullanılacak.

Güçlenen Uluslararası Bağlar

OKÜ, onaylanan projeler doğrultusunda dünya üniversiteleri ile ilişkileri güçlendirmeye ve Erasmus+ programını etkin bir şekilde uygulamaya devam ediyor.

Bu projeler, üniversitenin uluslararası alandaki görünürlüğünü artıracak ve öğrenci ile personelin küresel deneyim kazanmasına katkı sağlayacak.

OKÜ, uluslararası işbirliği projeleriyle eğitimde kaliteyi yükseltmeyi ve dünya çapında tanınan bir üniversite olmayı hedefliyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye’de tarihi eser niteliği taşıdığı değerlendirilen tablo ele geçirildiÖnceki Haber

Osmaniye’de tarihi eser niteliği taşıdığ...

Kaymakam Erdinç Dolu'dan Taksicilerle Simitli Çaylı KahvaltıSonraki Haber

Kaymakam Erdinç Dolu'dan Taksicilerle Si...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar