DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

OKÜ’de "15 Temmuz Şehitleri Anma Yürüyüşü" Yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OKÜ’de "15 Temmuz Şehitleri Anma Yürüyüşü" Yapıldı
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ), 15 Temmuz hain darbe girişiminin sekizinci yıl dönümünde “15 Temmuz Şehitleri Anma Yürüyüşü” düzenledi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ), 15 Temmuz hain darbe girişiminin sekizinci yıl dönümünde “15 Temmuz Şehitleri Anma Yürüyüşü” düzenledi. Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında gerçekleştirilen yürüyüş, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) tarafından organize edildi ve üniversite yönetimi, akademik personel ile öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.4

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Özalp Önderliğinde Yürüyüş

Yürüyüşe, OKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Özalp, fakülte dekanları, yüksekokul ve meslek yüksekokul müdürleri, Genel Sekreter Recep Şen, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

12 Temmuz 2024 Cuma günü saat 10.00’da Rektörlük Binası önünde toplanan katılımcılar, şehitler anısına saygı duruşunda bulunarak ve İstiklal Marşı’nı okuyarak yürüyüşe başladılar.

Yürüyüş, 15 Temmuz Şehitler Amfisi’nde Son Buldu

Rektörlük Binası’ndan başlayan yürüyüş, 15 Temmuz Şehitler Amfisi önünde sona erdi. Burada toplanan üniversite personeli ve öğrenciler, BESYO Müdürü Doç. Dr. Servet Reyhan’ın konuşmasını dinledi.

“15 Temmuz, Milletimizin Kararlılığını Gözler Önüne Serdi”

Doç. Dr. Servet Reyhan, konuşmasında 15 Temmuz’un Türk milletinin azim ve kararlılığını simgeleyen bir dönüm noktası olduğunu belirtti.

Servet Reyhan konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Bugün, tarihe altın harflerle yazılmış bir destanın yıl dönümünde, milletimizin azim ve kararlılığını bir kez daha hatırlamak ve hatırlatmak üzere buradayız.

Anadolu topraklarını vatan edindiğimiz günden bu yana milletimiz pek çok zorluğu göğüslemiş, nice badireler atlatmış ve büyük mücadeleler vermiştir.

Çanakkale’den Kurtuluş Savaşı’na, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni bugüne taşırken gösterdiğimiz kararlılık, bugün de aynı ruhla devam etmektedir.

15 Temmuz gecesi, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde milletimiz, ülkemiz üzerinde oynanmak istenen hain oyunları bir kez daha bozmuştur.

Devletini, milletini, vatanını korumak için kendilerine teslim edilen silahları, tankları, uçakları, helikopterleri kendi milletine doğrultacak kadar hainliğe bulaşmış olan bu örgüt ve onların arkasında duran işbirlikçileri, asil Türk milletinin istiklali ve istikbali uğruna canını ortaya koymaktan hiçbir zaman çekinmeyeceğini bir kez daha anlamışlardır.” ifadeleriyle konuşmasını tamamladı.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraş’ta TUSAŞ ile havacılık ve uzay sektörü gelişiyorÖnceki Haber

Kahramanmaraş’ta TUSAŞ ile havacılık ve...

Antalya’da 15 Temmuz’da ulaşım ücretsiz olacakSonraki Haber

Antalya’da 15 Temmuz’da ulaşım ücretsiz...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar