DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

OKÜ-GBB İş Birliği: Enerji Verimliliği Sertifikası Fatma Şahin’e Takdim Edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OKÜ-GBB İş Birliği: Enerji Verimliliği Sertifikası Fatma Şahin’e Takdim Edildi
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i makamında ziyaret etti.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i makamında ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) iştiraki olan GBB Enerji Anonim Şirketi’ne üniversitemiz tarafından verilen Enerji Verimliliği Danışmanlık (EVD) yetkisi sertifikası, Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun tarafından Başkan Fatma Şahin’e takdim edildi.

OKÜ’den GBB Enerji’ye Destek

Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin enerji verimliliği çalışmalarına katkı sağlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "GBB Enerji Anonim Şirketi’nin bölgede önemli projeler gerçekleştireceğine inanıyoruz.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi olarak Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile iş birliklerimizi daha da geliştireceğiz," ifadelerini kullandı.

Ayrıca, EVD yetkisi sertifikasının hayırlı olmasını dileyen Uzun, Fatma Şahin’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Fatma Şahin’den Akıllı ve Yeşil Şehir Vurgusu

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, akıllı, yeşil ve dirençli şehir hedeflerine değinerek, bu sertifika ile GBB Enerji’nin daha verimli projeler geliştireceğini belirtti.

Şahin, “Enerji konusu hedeflerimize ulaşmada kritik öneme sahip. OKÜ’nün sunduğu sertifika programı ile bu alandaki başarıyı yakaladık. Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun’a teşekkür ediyorum,” dedi.

Ziyaret, karşılıklı iş birliği vurgusu ve gelecekteki ortak projelere dair iyi niyet temennileri ile sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Rektör Turgay Uzun: "FER Akademi ile İş Birliğimiz Stratejik Öneme Sahip"Önceki Haber

Rektör Turgay Uzun: "FER Akademi ile İş...

Osmaniye Belediyesi’nden Dilencilere OperasyonSonraki Haber

Osmaniye Belediyesi’nden Dilencilere Ope...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar