DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6
BIST9915.6
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

OKÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı’nda Devir Teslim Töreni

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OKÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı’nda Devir Teslim Töreni
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı’nda, “Dekanlık” görevi devir teslim töreni düzenlendi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı’nda, “Dekanlık” görevi devir teslim töreni düzenlendi.

OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’un uhdesinde devam eden Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı görevine, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından, Gaziantep Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Filiz Özbaş Gerçeker atandı. 



Fen Edebiyat Fakültesi’ndeki Devir Teslim Törenine, Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç ve Prof. Dr. Coşkun Özalp, Genel Sekreter Recep Şen, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adem Tutar, Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nihat Arıkan, Fen Edebiyat Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Eyüp Tel ve Fen Edebiyat Fakültesi Sekreteri Ömer Kanat katıldı. 



Törende OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun uhdesinde devam eden Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı görevi, Gaziantep Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Filiz Özbaş Gerçeker’e devredildi. 

Prof. Dr. Turgay Uzun, “Tecrübesine, bilgi birikimine inandığım Prof. Dr. Filiz Özbaş Gerçeker, Üniversitemizin güzide ve köklü bir fakültesi olan Fen Edebiyat Fakültesi’nde, öğretim elemanlarımız, idari çalışanlarımız ve öğrencilerimizle birlikte daha güzel ve daha iyi işlere imza atacağını düşünüyorum. Bu vesileyle kendisine görevinde başarılar diliyorum.” dedi.



Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı görevine getirilen Prof. Dr. Filiz Özbaş Gerçeker ise Fen Edebiyat Fakültemizi daha güzel  noktalara taşımak için akademik ve idari çalışanlarımızla birlikte dayanışma içerisinde çalışacağız.” diye konuştu. 

Konuşmaların ardından, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Filiz Özbaş Gerçeker, Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun’a çiçek takdim etti. Rektörümüz ise Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Filiz Özbaş Gerçeker’e çiçek takdim ederek görevinde başarılar diledi. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Yılmaz, Atatürk’ün Osmaniye geliş yıl dönümünü kutladıÖnceki Haber

Vali Yılmaz, Atatürk’ün Osmaniye geliş y...

Osmaniye’de trafik işaret levhalarını çalan şüpheli yakalandıSonraki Haber

Osmaniye’de trafik işaret levhalarını ça...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar