DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

OKÜ, Adana Sanayi Odası ile enerji de işbirliği yapacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OKÜ, Adana Sanayi Odası ile enerji de işbirliği yapacak
Abone ol
Osmaniye korkut Ata Üniversitesi (OKÜ), enerji konusunda bölgede katkılarına bir yenisini daha ekledi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye korkut Ata Üniversitesi (OKÜ), enerji konusunda bölgede katkılarına bir yenisini daha ekledi.

Adana Sanayi Odası Eğitim ve Danışmanlık A.Ş. iye yetki sözleşmesi imzalayan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi bu alanda da faaliyet göstereceği öğrenildi.

Enerji Yöneticiliği ve Etüt-Proje Sertifika Eğitim faaliyetlerini uygulamalı olarak gerçekleştirebilen ve aktif olarak bölgede faaliyet gösteren tek yetkili konumundaki Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, Adana Sanayi Odası Eğitim ve Danışmanlık Anonim Şirketi’ne sanayi alanında Enerji Verimliliği Danışmanlık Şirketi olarak faaliyet göstermesi için yetki verdi. 



OKÜ Rektörlük makamında düzenlenen yetki sözleşmesi, üniversite adına Rektör  Prof. Dr. Turgay Uzun, şirket adına ise Genel Müdür Ahmet Bora Orman Kocaman  tarafından imzalandı.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinin sahip olduğu yetki kapsamında bir başka şirket yetkilendirme sürecini de başarıyla tamamlamanın gururunu yaşamakta olduğunu belirten OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun,“Verilen bu yetki özellikle bölge için çok önemli.

Bu Şirket şu an bölgemizde yer alan ve OKÜ tarafından sanayi alanında Enerji Verimliliği Danışmanlık Şirket yetkisi almış ikinci faal şirket olma özelliği taşımaktadır.

Bu durumun, özellikle bölgemizde enerji verimliliği çalışmalarının arttırılmasına büyük katkı sağlayacağı düşüncesindeyim. Üniversite olarak enerji konusunda bölgeye olan katkımız her zaman devam edecektir.” dedi. 

OKÜ Rektörü  Prof. Dr. Turgay Uzun, Adana Sanayi Odası Eğitim ve Danışmanlık A.Ş.’nin yetkililerine de teşekkür ederek bölge  için yetki sözleşmesinin hayırlı olmasını diledi. 

Yetki sözleşmesi imza töreninde Adana Sanayi Odası yetkilileri ve OKÜ Enerji Eğitim-Etüt Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ertaç Hürdoğan da hazır bulundu.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İftar çadırında “Kadir Gecesi” programı düzenlendiÖnceki Haber

İftar çadırında “Kadir Gecesi” programı...

Şehit Aileleri, Gaziler ve Engelliler iftarda buluştuSonraki Haber

Şehit Aileleri, Gaziler ve Engelliler if...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar