DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2498.1
BIST9693.4
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Öğretmenler Korosu’ndan müzik ziyafeti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Öğretmenler Korosu’ndan müzik ziyafeti
Abone ol
Osmaniye Merkez Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Öğretmeni Özlem Dulkadir Türköz yönetimindeki “Öğretmenler korosu” müzik ziyafeti verdi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Merkez Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Öğretmeni Özlem Dulkadir Türköz yönetimindeki “Öğretmenler korosu” müzik ziyafeti verdi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan “Osmaniye Öğretmenler korosu”, İl Milli eğitim Müdürlüğü Kültür ve Sanat Kongre Merkezinde  program düzenledi.

Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Öğretmeni Özlem Dulkadir Türköz yönetimindeki Osmaniye’de görev yapmakta olan  öğretmenlerden oluşan koro, Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziğinden oluşan eserleri solo ve koro olarak seslendirdi.

Düzenlenen konser, Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Belediyesi Başkan Vekili Hulisi Akkuş, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektör Vekili Alparslan Dayangaç,Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, Vali Yardımcıları Dr. Ömer Faruk Günay ve  Uğur Muzaffer Çam,   İl Jandarma Komutanı Albay Can Altundarak, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, kamu kurum ve kuruluşları il Müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve öğretmenler katıldı.

 Konser sonunda Koro Şefi Özlem Dulkadir Türköz'e plaket veren İl Milli Eğitim Müdürü  Aydın Albak, "Öncelikle bu güzel geceyi bizlere yaşatan koromuza ardından bizleri yalnız bırakmayıp salonumuzu dolduran siz sevgili misafirlerimize çok teşekkür ederim" dedi.

Plaket takdiminin ardından Vali Dr. Erdinç Yılmaz, koro üyelerini tek tek tebrik ederek Koro Şefi Özlem Dulkadir Türköz'e çiçek verdi ve sundukları müzik ziyafeti için teşekkür etti. 


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
15 Bin 550 öğrenciye ücretsiz yemek veriliyorÖnceki Haber

15 Bin 550 öğrenciye ücretsiz yemek veri...

OKÜ adına uluslararası sevindiren başarılı gelişmeSonraki Haber

OKÜ adına uluslararası sevindiren başarı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar