DOLAR32.275
EURO35.0883
ALTIN2465.2
BIST10319.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Öğrenci Annelerin “Resim sergisi” yoğun ilgi gördü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Öğrenci Annelerin “Resim sergisi” yoğun ilgi gördü
Abone ol
Osmaniye Belediyesi Sanat ve Meslek eğitim Merkezi (OBEM)’de eğitim gören öğrenci anneler, Resim  kurslarında çizdikleri eserleri “Anneler günü” etkinlikleri kapsamında  sergiledi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Belediyesi Sanat ve Meslek eğitim Merkezi (OBEM)’de eğitim gören öğrenci anneler, Resim  kurslarında çizdikleri eserleri “Anneler günü” etkinlikleri kapsamında  sergiledi.

Öğrenci Annelerin eserlerinden oluşan resim sergisi, Kent Müzesi bahçesinde saat:11.00’da  açılırken, gün boyu ziyaretçiler tarafından izlendi.

Resim sergisinin açılış programına Osmaniye Belediye Başkan Yardımcıları Hacer Burcu Yüceer ile Hüseyin Azizoğlu ve  öğrenci anneler katıldı.

Serginin açılış kurdelesi de yine eserleri çizen öğrenci anneler tarafından kesildi.

Kent Müzesi bahçesindeki Resim sergisinde OBEM bünyesinde geçmiş yıllarda eğitim alan ve şu anda kurslara devam etmekte olan 60 öğrenci Anne tarafından tasarlanıp çizimleri yapılan toplamda 120 resim sergilendi.

Resim sergisinin açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, çizilen eserleri gezen Belediye Başkan Yardımcıları Hacer Burcu Yüceer ile Hüseyin Azizoğlu, eserleri çizen öğrenci anneleri kutlayarak başarı dileklerinde bulundular.

Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Azizoğlu, öğrenci annelerle yaptığı sohbet sırasında; “İlimizde böylesi kültür ve sanat eserlerinin  ortaya çıkarılması ve sergilenmesi güzel bir olay.

Bugünkü sergimizde el emeği göz nuru dökerek eserlerini sergileyen tüm öğrenci annelerimizi kutluyorum”dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Hacer Burcu Yüceer ise, çizilen resimleri izlerken  duygu dolu ve anlamlı kalemlerin eserleri karşısında öğrenci anneleri kutladığını belirterek; “Bugünkü sanat eserlerini, OBEM kurslarına katılarak çizdikleri resimleri  kamuoyunun izlenmesine açan tüm öğrenci anneleri kutluyor, başarılarının devamını diliyorum”diye konuştu.

Sergideki resimlerin gezilmesi sırasında, OBEM bünyesinde  yaklaşık 7 yıldır Resim Öğretmeni olarak  görev yapmakta olan Filiz Tıraş; “Kurs  merkezimizdeki her dönemde yaklaşık 12  öğrenci ile çalışmalara başlıyoruz.

Süreç içerisinde bu sayımız artabiliyor. Kursiyerlerimize önce, karakalem, sonrasında da renkli çalışmalar öğretiyoruz. Daha sonrasında ise, öğrencilerin isteğine ve becerisine göre yönlendirme yapıyoruz.

Bir yıldan sonra öğrencilerimiz sergiledikleri resimleri yapma noktasına geliyorlar"dedi.

Resim sergisindeki eserlerinin başında bulunan öğrenci Anneler ise, ziyaretçilerle sohbet ederek, çizdikleri resimler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Öğrenci Annelerin eserlerinden oluşan Resim sergisi, gün boyu açık kalarak, akşamın karanlığı ile birlikte sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye’de yılın ilk 5 ayında 26 metruk bina yıkıldıÖnceki Haber

Osmaniye’de yılın ilk 5 ayında 26 metruk...

Jandarmadan siber operasyon: 1328 site kapatıldıSonraki Haber

Jandarmadan siber operasyon: 1328 site k...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar