DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

“Muhtarlar Demokrasinin Temel Taşıdır”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Muhtarlar Demokrasinin Temel Taşıdır”
Abone ol
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak muhtarların demokrasinin temel taşı olduğunu vurguladı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak muhtarların demokrasinin temel taşı olduğunu vurguladı.

Vali Yılmaz, mesajında muhtarların, devletin vatandaşa uzanan en yakın temsilcileri olduğunu belirtti ve Osmaniye’de muhtarlarla birlikte şehre hizmet etmenin onurunu yaşadığını ifade etti.

Vali Yılmaz, “Muhtarlarımız; demokrasimizin ilk halkası, 195 yıldır devletimizin vatandaşa uzanan en yakın gönül insanlarıdır. Mahallesinin babası, ablası, ağabeyidir.

Temsil ettiği köy veya mahalle sakinlerinin ihtiyaç ve sorunlarının giderilmesi için gece gündüz demeden çalışan hizmet erbabıdır” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın muhtarların önemine dair sözlerini hatırlatan Yılmaz, “Yerinden oynayan bir kaldırım taşından, susuzluktan kuruyan ağacın yeşertilmesine; kalemi-defteri olmayan öğrencinin ihtiyacının karşılanmasından, yüreği yanan bir annenin tesellisine kadar hayatın her alanında muhtarlarımız var” ifadelerini kullandı.

Muhtarların, vatandaşlarla devlet arasında köprü görevi gördüğünü ve kamu yönetiminin ilk basamağını teşkil ettiğini vurgulayan Yılmaz, “Devletimizin temsilcisi olan muhtarlarımız, kıymetli hemşehrilerimizin talep, problem ve ihtiyaçlarını en kısa yoldan yetkili makamlara ileterek çözüme kavuşturulmasında önemli bir görev üstlenmektedir.

Tasada ve sevinçte halkımızla hep iç içe olmuşlardır” diye konuştu.

Vali Yılmaz, Osmaniye Valiliği olarak muhtarların taleplerine her zaman duyarlı olduklarını ve bundan sonra da her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

“Sıkça gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde talep ve beklentilerini dinleyip, çözüm yolları üretmeye gayret gösteriyoruz.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

Mesajının sonunda Vali Yılmaz, tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayarak, “Demokrasimizin mihenk taşı, Türk milletinin güzide temsilcisi ve hizmetkârı olan muhtarlarımıza sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum” temennisinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Partili Yanık’ın Londra Temasları SürüyorÖnceki Haber

AK Partili Yanık’ın Londra Temasları Sür...

Osmaniyespor FK, Deplasmana HazırSonraki Haber

Osmaniyespor FK, Deplasmana Hazır

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar