DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Modifiyeli Araçlar Festivalde Görücüye Çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Modifiyeli Araçlar Festivalde Görücüye Çıktı
Abone ol
Vizyon Garaj Osmaniye Motor Sporları ve Otomobil Kulübü tarafından, Osmaniye'nin Dereobası mevkisin de iki gün süren Otomobil Festivali düzenlendi.
Osmaniye haberleri

Vizyon Garaj Osmaniye Motor Sporları ve Otomobil Kulübü tarafından, Osmaniye'nin Dereobası mevkisin de iki gün süren Otomobil Festivali düzenlendi.

 Festivalde birçok modifiyeli araç sergilendi. Festivalin özel konuğu olarak gelen Dejavu Tuning Oral Güler, özel izinle alanda Drift gösterisi gerçekleştirdi.

Osmaniyeli genç gitarist ve sanatçı Emre Avşar ve ekibi de festivalde sahne aldı. Festivalde araç güzellik ve basıklık olmak üzere iki kategoride yarışma düzenlendi.

Araç Basıklık Yarışmasında birincilik, 122,5 cm ile 80 AT 460 SLX plakalı araçla Ramazan Dağ'ın oldu. İkincilik, 124 cm ile 01 BZR 79 SLX plakalı araçla Furkan Tıraş'ın, üçüncülük ise 128 cm ile 80 DJ 025 SLX plakalı araçla Çatpat Yusuf Canik'in oldu.

Güzellik Yarışmaları kategorilerinde ise Ticari Güzellikte birincilik, 80 AS 708 plakalı Fiat Fiorino ile Koca Metal Ömer Koca'nın, ikincilik 70 ABB 857 plakalı Transit ile Erdim Oto Kurtarma'nın oldu.

Avrupa Güzellik yarışmasında birincilik 27 BLY 93 plakalı Honda Civic ile, ikincilik 33 FF 381 plakalı Honda Civic ile oldu.

Klasik Güzellik yarışmasında birincilik 31 YP 112 plakalı Ford Mustang ile, ikincilik 80 ABY 804 plakalı Tofaş 131 ile oldu. Yerli Güzellik kategorisinde ise birincilik 31 APH 409 plakalı Tofaş ile, ikincilik 80 GU 624 plakalı Tofaş ile oldu.

Yarışma sonrasında dereceye girenlere, katılım gösteren firma ve gruplara, madalya, kupa ve plaket takdim edildi.

Vizyon Garaj Osmaniye Motor Sporları ve Otomobil Kulübü Başkanı ve etkinlik Koordinatörü Mehmet Kalı & Umut Coşkun, festivale katılan tüm otomobil tutkunlarına teşekkür ederek,

etkinliklerin daha iyi şartlarda yapılabilmesi için ilgili kurumların, otomobil tutkunlarına motor sporları sevenlere açık hava etkinlik sahası veya spor tesisi yapılmasını beklediklerini kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İŞKUR’dan Engelli Girişimcilere DestekÖnceki Haber

İŞKUR’dan Engelli Girişimcilere Destek

Vekil Kaya’dan Özel’e TebrikSonraki Haber

Vekil Kaya’dan Özel’e Tebrik

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar