DOLAR32.4524
EURO35.6516
ALTIN2326.2
BIST9079.9
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Milletvekili Kaya’dan CGC’ye ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili Kaya’dan CGC’ye ziyaret
Abone ol
Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, kente yapılan yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.
Osmaniye haberleri

Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, kente yapılan yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Osmaniye Milletvekili Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti ziyareti sırasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, 14 Mayıs 2023 tarihinde seçim yapılması ile ilgili  sözlerini, hayırlı olması dilekleriyle değerlendirdi.

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Kaya yaptığı açıklamada;

"Osmaniyeli hemşehrilerimin teveccühüyle Milletvekili olarak seçildiğim 24 Haziran 2018 tarihinden bugüne kadar hizmetin en iyisini hakeden hemşehrilerimiz için çalışıyoruz.

Bildiğiniz ve takip ettiğiniz gibi son dört buçuk yılda Osmaniye’mize birçok yatırımı ve hizmeti getirdik.

Osmaniye’mizde Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımı olan Osmaniye Yeni Devlet Hastanesi bu hizmetlerimizin en önemlilerindendir.

Bunun yanısıra Düziçi ve Bahçe Devlet Hastanelerinin yapımı devam ediyor, Toprakkale ve Sumbas ilçelerimize de Entegre Hastanelerimizi kazandırıyoruz.

Yakın zamanda Gençlik ve Spor Bakanımızın katılımıyla açılışını yaparak gençlerimizin hizmetine sunduğumuz Sporcu Fabrikası yine önemli hizmetlerimizden biridir.

Ayrıca önümüzdeki dönemlerde Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu’ndan, Osmaniye Merkez’e 10 Bin Seyirci Kapasiteli Stadyum,

Gençlik Merkezi, Çardak Köyümüze 250 Seyirci Kapasiteli Basketbol Ölçülerinde Spor Salonu, Cevdetiye Beldemize 250 Seyirci Kapasiteli Basketbol Ölçülerinde Spor Salonu,

Kadirli’ye 400 Yatak Kapasiteli Erkek Öğrenci Yurdu, 3 adet 20x40 ebatlarında Halı Saha, Düziçi’ne 500 yatak kapasiteli (250 Erkek+250kız) Öğrenci Yurdu,

Bahçe Eski Adliye Lojmanının 84 Yatak Kapasiteli Öğrenci Yurduna Dönüştürülmesi, Toprakkale’ye içerisinde 4 adet bireysel antrenman salonu bulunan 300 Seyirci Kapasiteli Spor Salonu,

Mahalle Tipi Gençlik Merkezi, Aydınlatması, Soyunma Odaları ve 500 Seyrici Kapasiteli Sentetik Futbol Sahası,

Sumbas’a 8x16 Ebatlarında Çelik Konstrüksiyonlu Açık Yüzme Havuzu, içerisinde 4 adet bireysel antrenman salonu bulunan 300 Seyirci Kapasiteli Spor Salonu,

Mahalle Tipi Gençlik Merkezi, Hasanbeyli’ye Mahalle Tipi Gençlik Merkezi,

Mehmetli Beldemize 250 Seyirci Kapasiteli Basketbol ölçülerinde Spor Salonu ve Merkez ve İlçelerimize 100 adet Cam Panyalı Pota yapılması sözünü aldık.

Ayrıca Düziçili hemşehrilerimiz için çok önemli olan Çatak Barajı’nın yapımını yatırım programına aldırdık.

En kısa sürede yapımına başlanacak. Çatak Barajı; sulama, enerji ve İçmesuyu maksatlıdır.

Barajın temelden yüksekliği 167 m olup silindirle sıkıştırılmış beton tipindedir.

Çatak Barajı tamamlandığında 10630 ha alan sulanacak, yılda 11 hm3 İçmesuyu ihtiyacı karşılanacak, 33,756 GWh/yıl enerji üretilecektir.

Yine Düziçili hemşehrilerimiz için önemli bir yatırım olan Haruniye-1 Köprüsü’nün yapımı devam ediyor en kısa sürede tamamlayarak kullanıma açacağız.

Osmaniye Merkez’de Karaçay Aynası Projemizle ilimizin çehresini değiştirecek hemşehrilerimize yeni Sosyal alanlar kazandırcağız,

Ayrıca yeni Otoban Bağlantı Yolu çalışmaları başladı burayı da en kısa sürede tamamlayarak Osmaniyeli hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.

Tüm bu hizmetlerimizin Osmaniyeli hemşehrilerime hayırlı olmasını diliyorum. Yaptığımız ve yapacağımız yatırımlar ve hizmetlerimizle Osmaniye’mizi Türkiye Yüzyılı’na hazırlıyoruz.”dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü, hizmet kalitesini artırdıÖnceki Haber

Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü, hizm...

Ak Parti İl Başkanı Gülsoy, İsveç’teki olaya tepki gösterdiSonraki Haber

Ak Parti İl Başkanı Gülsoy, İsveç’teki o...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar