DOLAR32.5239
EURO34.8492
ALTIN2428.6
BIST9645.0
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Milletvekili Kaya, “Köylere hizmetlerimiz sürüyor”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili Kaya, “Köylere hizmetlerimiz sürüyor”
Abone ol
Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, şehirler kalitesindeki hizmetlerin Köylere de götürülmeye devam ettiklerini söyledi.
Osmaniye haberleri

Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, şehirler kalitesindeki hizmetlerin Köylere de götürülmeye devam ettiklerini söyledi.

Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında  Osmaniye ilimize yapılan yardımlar noktası açıklamalarda bulundu.

Milletvekili İsmail Kaya açıklamasında, “Cumhuriyet tarihinin ülkemizdeki kırsal altyapının desteklemesi adına en büyük projesi olan KÖYDES Projesi: Valimiz ve Kaymakamlarımız koordinasyonunda İl Özel İdaresi ve köylere hizmet götürme birliklerimizin bir başarı hikayesidir.

Bu projeyle içme suyu ve yolu bulunmayan veya yetersiz olan köy ve bağlılarının, yeterli ve sağlıklı içme suyuna kavuşturulması ve köy yollarının standardının yükseltilmesi, küçük ölçekli sulama altyapısının geliştirilmesi ve atık su hizmetleri geliştirilmesi ile köylerde hayat kalitesinin artırılması, ekonomik ve sosyal gelişmenin sağlanması amaçlanmıştır.

Bu kapsamda Osmaniye’miz merkez (3.562.856 TlL) ve 6 ilçelerimiz,

(Bahçe 1.344.825 TL, Düziçi 3.662.047 TL, Hasanbeyli 346.736 TL, Kadirli 8.303.861 TL , Sumbas 2.948.456 TL Toprakkale 220.352 TL) dir.  

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bey  tarafından onaylanan toplamda 20.389.133 ₺ KÖYDES ödeneği, şehrimize, ilçelerimize ve köylerimize yardım amaçlı kullanılacaktır. Hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.

Bu yardımlar ile şehir kalitesindeki hizmetleri köylerimize getirmeye devam edeceğiz.  

Milletimizi tüm dünyanın yaşadığı ülkemizde de kısmen yaşanan ekonomik kriz karşında mağdur etmeyerek hizmetlerimizi, çalışmalarımızı tamamlamaya devam edeceğiz.

Cumhurbaşkanımıza bu büyük desteğinden dolayı şehrimiz adına şükranlarımı arz ediyorum. “dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Düziçi’ndeki proje kapsamındaki eğitimler tamamlandıÖnceki Haber

Düziçi’ndeki proje kapsamındaki eğitimle...

Osmaniye'de traktör ile motosiklet çarpıştı: 2 ölüSonraki Haber

Osmaniye'de traktör ile motosiklet çarpı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar