DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6
BIST9915.6
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Milletvekili Kaya, kardan kapanan yol çalışmalarını değerlendirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili Kaya, kardan kapanan yol çalışmalarını değerlendirdi
Abone ol
Osmaniye Ak Parti Milletvekili İsmail Kaya Tarsus , Adana  Gaziantep Otoyolunun trafiğe kapsanması ve özverili bir şekilde çalışmalar neticesinde açılması hususunda açıklamalarda bulundu.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Ak Parti Milletvekili İsmail Kaya Tarsus , Adana  Gaziantep Otoyolunun trafiğe kapsanması ve özverili bir şekilde çalışmalar neticesinde açılması hususunda açıklamalarda bulundu.

Kaya açıklamasında,

“Gaziantep-Adana otoyolunun 50'nci kilometresinde kayan TIR'ların yolu kapatması sonucu ulaşım durmuş, yüzlerce araçta çok sayıda kişi mahsur kalmıştı.

Bu kapsamda Osmaniye, Bahçe İlçemiz, Nurdağı güzergahları da etkilendi. En kilit noktalar bu bölgelerdi. Bahçe belediyemizin  imkanlarının kısıtlı olmasına rağmen ilgili personeliyle var gücüyle duruma müdane ettiler.  

Ekiplerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın,  yoğun çalışması akabinde  mahsur kalan vatandaşlarımız saatler sonra kurtarıldı.

Bu süreçte, Karla mücadele için karın yağdığı ilk saatten itibaren Belediyemiz bünyesinde bulunan iş makinaları  Belediye personelinin tamamı ile mücadeleye başlanıldı.  

Kar yağışının yoğun olması nedeniyle bölgemizde ticari olarak faaliyet gösteren özel firmalardan iş makinesi, kamyon ve tuzlama yaptırmak maksadıyla çok sayıda traktör duruma müdahale etti.

Saat 23.00 sıralarında D-400 karayolu ile TAG (Tarsus -Adana-Gaziantep) Otoyolu trafiğe kapanmış olup bu sebepten Bahçe ilçesi girişinden otoyol gişeler bölgesine kadar araç konvoyu oluştu.  

Bu bölgede kalan yüzlerce araç (Otobüs, Kamyon/Tır ve Otomobil) olması nedeniyle araçlar içerisinde bulunan binlerce kişiye sıcak çorba ve kumanya ikramı kesintisiz yapıldı. 

Yağışın devam ettiği günlerde  özellikle TAG otoyolu Bahçe Gişeler bölgesinden Tüneller bölgesi arasındaki bölgede araç içerisinde mahsur kalan binlerce vatandaşa sıcak çorba, kumanya ve battaniye düzenli bir şekilde dağıtıldı.

Yolda araçları arızalanan/maddi hasarlı trafik kazası yapan araçlar içerisinde bulunan vatandaşlarımız,  ticari minibüsler ile ilçe merkezinde bulunan yurtlara yerleştirildi. Burada sıcak yemek ve yatak imkanı sağlandı.

Araçlarında yakıtları biten vatandaşlara yakıt imkanı da sağlandı.  

İlçe merkezindeki yolların açılması ve çarşı merkezinde bulunan karların ilçe dışına taşınması için Belediye bünyemizde bulunan Kamyonlar ile birlikte bölgemizde ticari olarak faaliyet gösteren çok sayıda iş makinası karların taşınması, köy ve mahalle yollarının açılması faaliyetleri de sağlandı.  

Köy ve Mahalle yollarının açılma çalışmasının devam etmesi ile birlikte Ahırları çöken onlarca vatandaşa yem desteği ve geçici barınak desteği sağlandı.

O gün, Bahçe ilçesi Belediye Başkanımız İbrahim Baz bey,  balıkçıya , Balık Yemeye gitmeyerek, personelleri ile birlikte milletimizin yanında oldu.

Buradan, Milletimize Allah razı olsun dedirttikleri için Osmaniye ilimiz Bahçe İlçesi  Belediye Başkanımıza, personeline sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum.”dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kozan Kaymakamı Gürçam’dan BİK Adana Şubesine ziyaretÖnceki Haber

Kozan Kaymakamı Gürçam’dan BİK Adana Şub...

Kick Boksçu üç kız kardeşin hedefi dünya şampiyonluğuSonraki Haber

Kick Boksçu üç kız kardeşin hedefi dünya...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar