DOLAR32.3324
EURO34.8054
ALTIN2389.0
BIST10276.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Milletvekili Kaya, Belediye Başkanları ile buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili Kaya, Belediye Başkanları ile buluştu
Abone ol
Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya Osmaniye ziyareti sırasında Düziçi ilçesi’nin Böcekli Beldesinde Belediye Başkanları ile biraraya geldi.
Osmaniye haberleri

Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya Osmaniye ziyareti sırasında Düziçi ilçesi’nin Böcekli Beldesinde Belediye Başkanları ile biraraya geldi.

Böcekli Beldesinde Belediye Başkanları ile buluşan Milletvekili Kaya,  ilçe ve beldelerde yaptıkları ve yapacakları hizmetler konusunda bilgilendirme yaptı.

Milletvekili Kaya, “Hizmetin en iyisini hak eden Osmaniyeli hemşehrilerimizin daha iyi hizmetlerle yaşam standardının yükseltilmesi için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz dedi.”

Milletvekili Kaya, “Ak Parti’mizin Belediyecilik anlayışı, daha önce eşi benzeri görülmemiş bir anlayışla,  gerek  Hizmet Belediyeciliği gerek Gönül Belediyeciliği ve gerekse Sosyal Belediyecilik alanlarında kendisini milletimize ispatlamış bir partidir.

Hizmet noktasında hemşehrilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda Belediye Başkanlarımız gecesini gündüzüne katarak hizmetlerine her geçen gün yenilerini ekliyor.

Belediye Başkanlarımızla ve Belediye Meclis Üyelerimize şehir merkezlerinde, İl Genel Meclis Başkanımızla Ve İl Genel Meclis Üyelerimizle de köylerimizde yapımı devam eden hizmetlerimizi an an takip ediyor, bir taraftandan da hemşehrilerimizin yeni ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapıyoruz. 

Gerek Belediyelerimizin kendi projelerinin gerekse Bakanlıklarımızın İlimizde devam eden ve yapılması planlanan projelerinin hemşehrilerimizle buluşturulması noktasında Bakanlıklarımızla koordineli olarak çalışıyor, İl Başkanımız, Milletvekilimiz ve tüm teşkilatımızla birlikte, birlik ve beraberlik içerisinde bu hizmetlerin Osmaniyeli hemşehrilerimize ulaştırılması için takibini yapıyoruz.

Belediyelerimiz arasında işbirliğini artırarak hem proje üretimi hem de bu projelerin uygulanma sürecini daha da kısaltmak amacıyla tecrübe paylaşımını daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini  ifade eden Milletvekili Kaya sözlerini; “Ak Parti olarak bizim bir derdimiz var.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yirmi bir yılda sayısız projeyi  milletimizin ve Osmaniyeli Hemşehrilerimizin hizmetine sunduk ve bu projelere yenilerini ekleyerek yolumuza devam ediyoruz. Allah, derdimizi, birlik ve beraberliğimizi arttırsın.”diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniyespor FK: 0 - Malatya Arguvanspor: 0Önceki Haber

Osmaniyespor FK: 0 - Malatya Arguvanspor...

Kuyuya düşen kediyi itfaiye ekibi kurtardıSonraki Haber

Kuyuya düşen kediyi itfaiye ekibi kurtar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar