DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5
BIST9693.4
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Milletvekili İsmail Kaya’dan Osmaniye’ye müjdeli haber!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili İsmail Kaya’dan Osmaniye’ye müjdeli haber!
Abone ol
Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, seçim bölgesi Osmaniye gezilerinde, Ankara’daki gelişmeleri Osmaniyeli hemşerileri ile paylaşmaya devam ediyor.
Osmaniye haberleri

Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, seçim bölgesi Osmaniye gezilerinde, Ankara’daki gelişmeleri Osmaniyeli hemşerileri ile paylaşmaya devam ediyor.

Programı dahilinde aralıksız çalışmalarına devam eden Kaya, teşkilat üyeleri ile birlikte Karaçay Mahalle Muhtarlığı, Mimar Sinan Mahalle Muhtarlığı, Eyüp Sultan Mahalle Muhtarlığı ile Lalegölü Muhtarına bir dizi ziyarette bulundu.

Kaya, geride kalan aylarda, Bahçe ve Hasanbeyli ilçelerinde meydana gelen afete ilişkin ilgili bürokratların bilgilendirildiğini, yaşanan maduriyetlerin giderilmesi için atılması gereken adımların planlandığı ve yakın zamanda hayata geçirileceği bilgisini aktardı.

Milletvekili Kaya açıklamasında;  “Sumbas İlçemize yapacağımız Organize Sanayi Bölgesi çalışmasını yakından takip etmekteyim.

Bu kapsamda bürokratlardan hayırlı haberler almaktayız. Yolun büyük bir bölümünü geçtik diyebilirim. En kısa zamanda müjdeli haberi vereceğimizi ümit ediyorum.

Yine, yayla ziyaretlerimiz de hemşerilerimiz ile  biraraya gelerek talep ve istekilerini dinliyoruz. Makul düzeydeki talepleri en kısa sürede sonuçlandırmaya çalışıyoruz.

Özellikle yaylalara ulaşım noktasında şehir merkezi kalitesinde yollar yapmaktayız.

Hemşerilerimiz, bu çalışmalarımızdan duydukları memnuniyeti ziyaretlerimiz sırasında  bizlere de aktarmaktadır.

Düziçi ilçemize bir müjde daha verebilirim. Ziyaretlerimizde özellikle talep edilen Düziçi Haruniye -1 köprümüzün inşaat ihalesi 1 Eylül 2022 tarihinde yapılacak.

Düziçi çevre yolu asfalt çalışması da hızla devam etmektedir. Çevre yolu çalışmamızın en kısa sürede tamamlanıp, değerli hemşerilerimizin hizmetine sunmayı planlıyoruz.

Yine Ellek Beldesi Toki Konut Projesi kapsamında 160 daire 10 adet dükkan proje çalışmasının ihale tarihi kesinleşmiştir. İhale 06 Ekim 2022’de  yapılacak. Beldemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Toprakkale ilçemiz kapsamında artırılabilir 10 yataklı entegre hastanemizin yapımı tamamlandı. En kısa sürede ilçemize hizmet vermeye başlayacak.

Toprakkale İlçe Jandarma Komutanlığı  hizmet binası için çalışmalar başladı. Şu an zemin etüttü çalışmaları yapılmakta. En kısa sürede tamamlanıp, hizmete açılmasını planlamaktayız.

Mustafabeyli-Toprakkale arası 6 km’lik alan Karayolları Genel Müdürlüğü ile yapılan görüşlerimeler neticesinde sıcak asfalt çalışması sözünü aldık. En kısa sürede başlayacak.

Ziyaretlerimizde bizi sofralarında misafir eden hemşerilerime yürekten teşekkür ederim. Gündemdeki konular hakkında emek sarf eden teşkilat mensubu yol arkadaşlarımıza da üstün gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Yine unutmadan, Osmaniye’mizin çocuğu, değerli kardeşim Münir Furkan Doğru 02-07. 08.2022 tarihleri arasında Bulgaristan Sofya da gerçekleştirilen Gençler Dünya Taekwondo şampiyonasında Dünya 2.’si olmuştur. Ülkemizi ve İlimizi en iyi şekilde temsil etmiştir. Değerli kardeşimi yürekten tebrik ediyorum. Osmaniye’mizin ve Türkiye’nin gururu oldu.

Sırt sırta, gönül gönüle vererek , Ülkemizi güçlendirmeye refah seviyesini artırmaya belirlemiş olduğumuz hedeflere ulaşmaya devam edeceğiz.

2023’e giden mukaddes bu yolda durmak yok, yola devam.”dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yuvasından düşen yavru leylek tedavi altına alındıÖnceki Haber

Yuvasından düşen yavru leylek tedavi alt...

Dünya ikincisi olan tekvandocu, memleketinde davul zurnayla karşılandıSonraki Haber

Dünya ikincisi olan tekvandocu, memleket...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar