DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5
BIST9693.4
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Milletvekili İsmail Kaya, Osmaniye’de ziyaretlerini artırdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili İsmail Kaya, Osmaniye’de ziyaretlerini artırdı
Abone ol
Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, ilçeleri dolaşarak vatandaşlarla buluşup iktidarın icraatları hakkında bilgilendirme yapıyor.
Osmaniye haberleri

Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, ilçeleri dolaşarak vatandaşlarla buluşup iktidarın icraatları hakkında bilgilendirme yapıyor.

Osmaniye milletvekili İsmail Kaya seçim bölgesinde ziyaretleri sırasında esnaf ve vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor.

Ziyaretler kapsamında Osmaniye’nin Düziçi ilçesi Yarbaşı, Böcekli , Atalan ve Ellek Beldeleri ile Osmaniye’nin Toprakkale ilçesi, Türkmen Beldesi ve Lalegölü Köyüne ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretler sırasında birlik ve beraberlik mesajları veren Milletvekili Kaya, iktidarın yaptığı hizmetleri anlatıyor.

 Esnaf ve vatandaşları ziyaretin ardından Halk buluşmalarına  katılan Kaya, vatandaşlar ile tek tek görüşerek onların sorunları dinledi.

Yine Belediyeler nezdinde yürütülen projeleri Bakanlıklara ileten Milletvekili İsmail Kaya Bakanlıklardan almış olduğu müjdeli haberleri  hemşehrileri ile paylaştı.

AK Parti Milletvekili İsmail Kaya açıklamalarına,  “Şehitler diyarı Osmaniye’mize hizmet için çıktığımız bu yolda hep birlikte olmanın sevincini yaşıyoruz.

Çıktığımız bu kutlu yolda bize bu görevi veren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletmek için kapı kapı gezmeye devam ediyoruz. Çok önemli siyasi bir süreçten geçiyoruz.

Darbe girişimi, ekonomik kriz senaryoları ile mücadele, terör örgütleri ile mücadelemiz, covid ile mücadelemiz bir çok alanda varlık mücadelesi vermekteyiz.Bu mücadele,  Türkiye için zincirlerinde kurtulma,  bir kabuk değiştirme mücadelesidir.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdağan’ın liderliğinde Savunma Sanayinde çağ atladık. Savaşların seyrini değiştiren tamamen milli imkanlar ile üretilen savunma teknolojisi ürünlerine mühendislerimiz imza attı. Masada ve saha da söz sahibi olduk. Dünya genelinde  oluşan krizlerin çözümünde  noktayı koyan marka ülke konumuna geldik.

Geçmişe baktığımızda, çok partili hayata geçtikten sonraki süreçte hükumetlerin ömrü ortalama 19 ay olmuş. Soruyorum size, hangi hükümet 19 ayda icraat yapabilir, hizmete başlamadan hükümeti devretmişler.

Şimdi böyle bir şey yok, hizmetler hız kesmeden devam ediyor.  Dünya ülkelerinin  ekonomik krizlerde, ekonomileri çatırdarken,  kemer sıkma politikalarını uygularken  ülkemizde ise hizmetler  artarak devam ediyor. 

Osmaniye de AK Parti hükumetleri döneminde her yerde her köşede güzel işler yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. İstikrarın devamı ve memleketin çok daha ileriye gitmesi için millet kararını bir kez daha  verecek.

Hizmet etmenin sorumluluğu ile yola çıktık ve amacımız doğrultusunda yolumuza devam edeceğiz. “şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Kaynar kanal temizliği yaptıÖnceki Haber

Başkan Kaynar kanal temizliği yaptı

Bisikletli hırsız, biber çekme makinesini çaldıSonraki Haber

Bisikletli hırsız, biber çekme makinesin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar