
MHP Osmaniye Merkez İlçe Başkanı Nimetullah Yener Tuncer, basın mensuplarıyla ilk kez bir araya gelerek yeni dönem hedeflerini, seçim hazırlıklarını, teşkilat çalışmalarını ve Osmaniye'deki siyasi sürece ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye Merkez İlçe Başkanı Nimetullah Yener Tuncer, göreve başlamasının ardından kentte görev yapan basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada teşkilatın yeni dönem hedefleri, seçim hazırlıkları, parti yapılanması ve Osmaniye'nin siyasi gündemi ele alındı.
Toplantıya MHP Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, partililer ve çok sayıda basın mensubu katıldı.
Göreve geldikten sonra ilk kez gazetecilerle bir araya gelen Tuncer, organizasyonun klasik bir basın toplantısından çok tanışma ve karşılıklı fikir alışverişi amacı taşıdığını belirtti.
Konuşmasına katılımcılara teşekkür ederek başlayan Tuncer, göreve başlamasının ardından basın mensuplarıyla samimi bir ortamda buluşmak istediklerini ifade etti.
Konuşmasında son seçim sonuçlarını değerlendiren Tuncer, MHP'nin Osmaniye'de yaşadığı oy ve temsil kaybını açık yüreklilikle değerlendirdiklerini söyledi.
Geçmişte üç milletvekiliyle temsil edilen partinin zamanla iki, ardından bir milletvekiline düştüğünü hatırlatan Tuncer, merkez belediyesi ile bazı ilçe belediyelerinin de kaybedildiğini belirtti.
Yaşanan oy kaybının farkında olduklarını ifade eden Tuncer, yeni yönetim olarak bu tabloyu tersine çevirmek için yoğun bir çalışma yürüttüklerini kaydetti.
Siyasetin bireysel başarıdan ziyade ekip çalışması gerektirdiğini vurgulayan Tuncer, güçlü bir teşkilat yapısının başarıdaki en önemli unsur olduğunu dile getirdi.
Oluşturdukları yönetim kurulunun deneyimli ve donanımlı isimlerden oluştuğunu belirten Tuncer, Osmaniye'de uzun yıllardır bu kadar güçlü bir yönetim kadrosunun kurulduğuna inandığını söyledi.
Yönetim kurulu üyelerinin büyük bir sorumluluk üstlendiğini ifade eden Tuncer, amaçlarının ülkeye, millete ve partiye en iyi şekilde hizmet etmek olduğunu kaydetti.
Seçim çalışmalarının yalnızca seçim takvimi açıklandığında başlamaması gerektiğini belirten Tuncer, siyasetin sürekli sahada yapılması gerektiğini söyledi.
"Siyasetin sokakta başladığına inanıyorum." diyen Tuncer, önlerinde genel ve yerel seçimlerin bulunduğunu ancak teşkilat olarak seçim çalışmalarına bugünden başladıklarını ifade etti.
Her günü seçim varmış gibi değerlendirdiklerini belirten Tuncer, başarının vatandaşla sürekli temas halinde olmaktan geçtiğini söyledi.
Vatandaşın gönlüne ulaşmanın yalnızca düğün ve cenaze ziyaretleriyle mümkün olmadığını dile getiren Tuncer, sahada yürütülecek samimi çalışmalar ve üretilecek projelerle MHP'ye olan ilginin yeniden artacağına inandıklarını kaydetti.
Yerelde iktidar olmanın önemli sorumluluklar getirdiğini ifade eden Tuncer, belediye yönetimiyle uyum içerisinde çalışacaklarını söyledi.
Göreve başladığında Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet'e, "Biz birbirimize yük olmak için değil, birbirimizin yükünü almak için geldik." dediğini aktaran Tuncer, bu anlayışın hem teşkilata hem de Osmaniye'ye önemli katkılar sağlayacağına inandığını dile getirdi.
Görevin kendisi için büyük bir onur olduğunu belirten Tuncer, Osmaniye kamuoyunun beklentilerinin farkında olduklarını söyledi.
Bu beklentinin sorumluluklarını artırdığını ifade eden Tuncer, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendilerine duyduğu güvene layık olmak ve Osmaniye halkına mahcup olmamak için yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yoğun şekilde çalıştıklarını belirtti. Tüm çalışmalarında istişare, birlik ve beraberlik anlayışını esas aldıklarını vurguladı.
Program, konuşmaların ardından basın mensuplarının sorularının yanıtlandığı soru-cevap bölümüyle sona erdi.





































Yorum Yazın