DOLAR32.4626
EURO34.8881
ALTIN2421.2
BIST10045.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

MHP’li Başkan Özdokur’dan muhtarlara teşekkür

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP’li Başkan Özdokur’dan muhtarlara teşekkür
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye Merkez İlçe Başkanı Mehmet Fatih Özdokur, kent merkezindeki 37 mahalle muhtarını, teşkilat üyeleri ile birlikte ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.
Osmaniye haberleri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye Merkez İlçe Başkanı Mehmet Fatih Özdokur, kent merkezindeki 37 mahalle muhtarını, teşkilat üyeleri ile birlikte ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Yaşanılan yerlerin gelişmesi ve güzelleşmesi adına fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Başkan Özdokur, muhtarlara ayrıca partisinin 'Adım, adım 2023' projesini anlattı.



Başkan Özdokur, “Ziyaretlerimiz esnasında bizlere ev sahipliği yaparak teşkilatımızı en iyi şekilde karşılayan ve ağırlayan hemşerisi olmaktan gurur duyduğumuz liderimiz Devlet Bahçeli beyefendiye sevgi ve teveccühlerini bildiren tüm mahalle muhtarlarımıza ve heyetlerine teşekkür ederiz.”dedi.

MHP Osmaniye Merkez İlçe Başkan Mehmet Fatih Özdokur, 2023 seçimleri öncesinde, girmedik gönül, sıkmadık el, dolaşmadık sokak ve cadde bırakmayacaklarını belirtti. Bu kapsamda, mahallelerde muhtarlıkları ziyaret ettiklerini kaydeden Özdokur, bundan sonrada ara vermeden ziyaretlerinin devam edeceğini söyledi.



Başkan Özdokur, “Osmaniye ilimizde var olan 37 mahallemizde insanımızı en iyi şekilde temsil ettiğine inandığımız, mahallelerimizde birlik, beraberlik, güven, sevgi, saygı ve dayanışma değerlerinin yaşatılması adına vatandaş ile devleti bütünleştiren kentimizin mihenk taşı, mahallemizin itimat abidesi, devletimiz ile milletimiz arasında bağ köprüsü görevini üstlenen kıymetli muhtarlarımızı ve değerli heyetlerini mahalle başkanlarımızla ve MHP Osmaniye Merkez İlçe Teşkilatımızla ziyaret ettik.

Yaşadığımız yerlerin gelişmesi ve güzelleşmesi adına gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde fikir alışverişinde bulunduk. Ziyaretlerimiz esnasında bizlere ev sahipliği yaparak teşkilatımızı en iyi şekilde karşılayan ve ağırlayan hemşerisi olmaktan gurur duyduğumuz liderimiz Devlet Bahçeli beyefendiye sevgi ve teveccühlerini bildiren tüm mahalle muhtarlarımıza ve heyetlerine teşekkür ederiz. “ dedi.



Başkan Özdokur, Aynı zamanda ilerleyen süreçte MHP Genel Merkezinin "Adım Adım 2023 Köyüm Benim" projesi kapsamında bütün köylerimizi ziyaret ederek başta köy muhtarlarımız ve çiftçilerimizle de bir araya gelerek taleplerini ve sorunlarını yerinde inceleyerek MHP'nin tüm vatandaşlarımızla hasbihal etmesini sağlayacağız.” Diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TRSM, İl Koordinasyon kurulu toplandıÖnceki Haber

TRSM, İl Koordinasyon kurulu toplandı

Kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan 2 kişi yakalandıSonraki Haber

Kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan 2 kiş...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar