DOLAR32.6557
EURO34.8645
ALTIN2502.4
BIST9524.5
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

MHP’den ilk Aday Adayı Özdokur oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP’den ilk Aday Adayı Özdokur oldu
Abone ol
Önümüzdeki yıl yapılacak olan Milletvekilliği seçimleri öncesi, Osmaniye MHP’den Mehmet Fatih Özdokur Aday Adaylığını açıkladı.
Osmaniye haberleri

Önümüzdeki yıl yapılacak olan Milletvekilliği seçimleri öncesi, Osmaniye MHP’den Mehmet Fatih Özdokur Aday Adaylığını açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Osmaniye Merkez İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek milletvekili aday adaylığını açıklayan Mehmet Fatih Özdokur basın mensuplarıyla bir araya geldi.

MHP’den Osmaniye Milletvekili Aday Adaylığını açıklamak üzere bir kafede gazetecilerle bira araya gelen Özdokur; “İki buçuk yıldır onurla ve gururla yürüttüğüm Merkez İlçe Başkanlığı görevimden istifa ederek Genel Başkanımızın müsaadeleriyle  Milletvekili Aday Adaylığımı açıkladım””dedi.

Basın toplantısında 1981 yılında Osmaniye doğumlu olduğunu vurgulayarak, eğitim ve öğretim yıllarını anlatan Özdokur, siyasi çalışma ve görevleri hakkında da bilgilendirme yaptı.

Özdokur, 23 Aralık 2023 Cuma günü Osmaniye şehitliğini ziyaret ederek, “Ya Allah-Bismillah diyerek Milletvekili Aday Adaylığı çalışmalarına başladım”diyerek konuşmasını sürdürdü.

Siyasi çalışmaları ve Aday Adayı olması ile ilgili olarak konuşan Özdokur; “Bu çalışmalarımı en doğru ve en verimli bir şekilde yerine getirmeye çalışırken Hemşerisi olmaktan gurur duyduğumuz liderimiz MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin emir ve talimatları doğrultusunda MHP tüzüğünün 94. Maddesi gereği MHP Osmaniye Merkez İlçe Başkanlığı görevimden 30 Kasım 2022 tarihinde ayrılarak 2023 Türkiye Geneli Milletvekili Seçimlerinde MHP Osmaniye Milletvekili Aday Adayı oldum.

Osmaniyeli hemşerilerim ve Yüce Türk Milleti adına daha çok gayret göstermek, daha verimli ve memnuniyet verici çalışmalar yapabilmek, liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendiye layık olabilmek adına, bugünden itibaren Osmaniye Merkez İlçemiz ve tüm ilçelerimizde ziyaret ve çalışmalarımı başlatıp, her ilçe, her köy, her mahalle ve mümkün olabildiğince her vatandaşımız ile buluşup, MHP'ni ve liderimiz Devlet Bahçeli beyefendiyi anlatacağım.” dedi.

MHP Osmaniye Milletvekili Aday Adayı Mehmet Fatih Özdokur açıklamasının sonunda; “Bu anlamda çıkmış olduğum bu yolun ülkemize, milletimize, partimize, aileme ve şahsıma hayırlar getirmesini yerlerin ve göklerin yegâne sahibi olan Cenab-ı ALLAH'tan temenni ediyor tüm hemşerilerimin desteklerini bekliyorum.” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan, Ceyhan OSB’deÖnceki Haber

Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan, Ceyhan OS...

Bahçe Ziraat Odası, OKÜ işbirliği yapacakSonraki Haber

Bahçe Ziraat Odası, OKÜ işbirliği yapaca...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar