DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Mahmut Yaş “Chp Bayrağını Daha Yükseklere Taşımak İçin Adayım”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mahmut Yaş “Chp Bayrağını Daha Yükseklere Taşımak İçin Adayım”
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  İl Başkan Yardımcısı Mahmut Yaş, milletvekili aday adaylığını açıkladığı programda diğer aday adayı arkadaşlarıyla rakip değil, yol arkadaşı olduklarını hep birlikte partilerinin bayrağını daha yükseklere taşıyacağını kaydetti. 
Osmaniye haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  İl Başkan Yardımcısı Mahmut Yaş, milletvekili aday adaylığını açıkladığı programda diğer aday adayı arkadaşlarıyla rakip değil, yol arkadaşı olduklarını hep birlikte partilerinin bayrağını daha yükseklere taşıyacağını kaydetti. 

CHP İl Başkan yardımcılığı görevini yürüten Veteriner hekim Mahmut Yaş, yaklaşan genel seçimlerde partisinden aday adayı olduğunu büyük bir kalabalık eşliğinde açıkladı.



Siyasetin bir bayrak yarışı olduğunu aktif olarak 10 yıldır görev yaptığını hatırlatan Yaş, “Benim partiye olan bağlılığım en çok bütün ailemin Cumhuriyet Halk Parti li olması ve çocukluktan beri bu kültürle yetişmiş olmamdandır.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir neferi olmaktan gurur duydum. Şuanda da gurur duyuyorum. Her zamanda gurur duyacağım.

Aktif olarak yıllarca siyaset yaptığım Cumhuriyet Halk Partisi üyelerimiz ve parti  emektarlarımız olan parti büyüklerimin  bana görevi layıkıyla yapacağıma inandıkları için  aday olmaya karar verdim” dedi. 

“ÜLKENİN TARIM VE HAYVANCILIK POLİTİKALARINI DÜZELTMEK İÇİN ADAYIM”

Mesleği icabı çok sayıda insanlarla iletişim halinde olduğunu aktaran CHP Milletvekili aday adayı Mahmut Yaş şöyle devam etti:



“Bu insanların büyük çoğunluğunun tarım ve hayvancılıkla uğraşmaları, özellikle son 10 yılda mevcut iktidarın resmen tarım ve hayvancılığı çökertmeye yönelik yanlış politikaları ve bu işi bilen biri olarak insanların yaralarına mecliste, Tarım Bakanlığı ve Tarım Komisyonu çalışmalarında deneyim ve saha tecrübelerimizle merhem olacağım için adayım” 

OSMANİYE’YE TARIM VE HAYVANCILIĞA YÖNELİK ORGANİZE SANAYİ

Osmaniye’ye tarım ve hayvancılığa yönelik entegre tesis ve tarım hayvancılığa yönelik organize sanayi kurulması için elinden gelen bütün gayreti göstereceğini aktaran Yaş, Bu sayede ülkede ve bölgede çok zor zamanlar geçiren çiftçilerin ve hayvancıların ürünlerini daha kıymetli hale getireceklerini kaydetti. 



NEDEN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLMAK İSTİYOR

Neden milletvekili adayı olmak istediğini anlatan Mahmut Yaş şunları söyledi:

“Tarım ve hayvancılıkta planlama , projelendirme, verimlilik ve devlet garantisini getireceğiz Örneğin buğday ekerken çiftçi maliyetin 8 tl satışın 12 tl olduğunu bilecek.



Osmaniye’mizin  gerekli ve yeterli hizmeti alamadığını gördüğüm için memleketimin hizmet açısından ve sosyokültürel, eğitim, ulaşım ,teknoloji, işsizlik ve imar açısından çok daha iyi yerlere getirmek için adayım.   

Arı gibi çalışkan bir vekil olarak insanlarımızın ,kadınlarımızın ,yaşlılarımızın, gençlerimizin ve çocuklarımızın gönüllerine dokunarak onların sorunlarını çözebileceğim için adayım.

Çok zor ve kısıtlı imkânlarla görev yapan yerel basınımıza daha fazla destek olmak için adayım. 

“İNSANLARIN ÇÖPTEN YİYECEK ARAMASINA SON VERMEK İÇİN ADAYIM”

 İnsanlarımızın çöplerden yiyecek aramasına son vermek için adayım.

Genç kardeşlerimize ve kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yaparak onlara İstihdam yaratmak için adayım. 

Bölgemizde yeni istihdam sahaları oluşturmak için adayım.

Gençlerimizin ve kadınlarımızın iş kurmaları ve proje üretmelerine teşvikler vermek için adayım. 

Küçük esnaflarımıza kobilerimize vergi ve sigorta primlerine destek olarak hayatta kalıp evine rahatlıkla ekmek götürmelerini sağlamak için bu sayede kepenk kapatmalarını önlemek için adayım.

Bilgimle, tecrübemle, çalışkanlığımla, dürüstlüğümle göreve hazırım.

Liyakat ve adalet bizim olmazsa olmazımızdır. Güçlünün haklı olduğu değil haklının güçlü olduğu bir  Osmaniye inşa etmek için adayım. 

“KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLMAK İÇİN ADAYIM”

 Kimsesizlerin kimsesi olmak için ve kimsesiz vatandaşlarımızı kendilerini yalnız hissettirmemek için adayım. Öğrencilerimizin barınma, ulaşım ve  yemek problemlerini  daha makul fiyat ayarlamaları yaparak, gençlerimiz için daha fazla sosyal tesis kurmak için adayım.
 
Özellikle birçok yaylamızda yaşanan tapu ve barınma sorunlarımızı en kısa zamanda çözmek için adayım” 

Partisinin her türlü kararına saygı duyacağını aktaran CHP Osmaniye Milletvekili Aday Adayı Veteriner Hekim Mahmut Yaş  sözlerini “Benim en büyük sevdam Osmaniye’m... Geliyor gelmekte olan..." diyerek sonlandırdı

MAHMUT YAŞ KİMDİR?

"Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ün de benim doğum günüm dediği 19 Mayıs, benimde doğum günüm. 19 Mayıs 1979 yılında Düziçi ilçesinde doğmuş bir kardeşinizim.

ilk orta ve lise öğrenimimi Düziçi'nde tamamlandıktan sonra yüksek öğrenimimi 2004 yılında Kars Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi ni iyi bir dereceyle bitirdim.

Yüksek lisans mezunuyum.  Çiftçilik ve  esnaflıkla  geçimini sağlayan  beş çocuklu bir ailenin dördüncü çocuğuyum. Diğer kardeşlerimin dördü de öğretmendir. Evliyim 2 kız çocuk babasıyım.  



Cumhuriyet Halk Partisi'ne gönülden bağlı Yaş lar ve Kültüroğulları ailesinin evladıyım.2005 yılında Düziçi ilçesinde, Yaşlar Veteriner Kliniği ni kurdum ve yaklaşık 18 yıldır Klinisyen Veteriner Hekim olarak görev yapıyorum.

Yaklaşık 11 yıldır Osmaniye Veteriner Hekimler Odası yönetim kurulu üyeliği ve Düziçi temsilciliği görevini yapmaktayım”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
2023 Yılı Kurtuluş Koşusuna Kayıtlar BaşladıÖnceki Haber

2023 Yılı Kurtuluş Koşusuna Kayıtlar Baş...

Evden hırsızlık olaylarını JASAT aydınlattıSonraki Haber

Evden hırsızlık olaylarını JASAT aydınla...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar