DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Liselilerden İsrail Protestosu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Liselilerden İsrail Protestosu
Abone ol
Osmaniye’de bir lisenin öğrencileri tarafından Filistin’de çocuklara da acımayan İsrail, sessiz bir şekilde protesto edildi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’de bir lisenin öğrencileri tarafından Filistin’de çocuklara da acımayan İsrail, sessiz bir şekilde protesto edildi.

İsrail’in Filistin’e katliam yapmasının hatırlatıldığı gösteride "Her Müslüman Bir Kova Su Dökse İsral'i Sel Alır" mesajı verildi.

Osmaniye Mehmet Akif Ersoy Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi çocuk gelişimi bölümü (MTAL) Filistin’deki çocuk katliamına çocuk gelişimci olarak duyarsız kalmayarak ellerinde dövizlerle, sessiz bir etkinlik yapıldı.

Öğrenciler yaptıkları protestoda çocuk katliamına hayır dediler. Daha sonra ise öğrenciler katledilen çocuklar ve tüm dünya çocukları için gökyüzüne balonlar bıraktılar.

Osmaniye Mehmet Akif Ersoy Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi çocuk gelişimi bölümü (MTAL) 11 Teknik A Sınıfı  Çocuk gelişimi bölümü öğrencileri Sınıf Öğretmenlerinin gözetesinde okul bahçesinde ellerindeki dövizlerle Filistin'de katledilen çocuklar için eylem yaptı.

Gökyüzüne balon bıraktılar Öğrenciler ellerinde "Filistin Halkı Yalnız Değildir", "İnsanlık Suçuna Dur De", Gazze'de katliam var İsral'i Durdurun", "Çocuklar Ölürken Sessiz Kalınmaz", "Her Müslüman Bir Kova Su Dökse İsrail’i Sel Alır", yazılı dövizlerle okul bahçesinde gezinerek, katledilen çocuklar için ellerindeki balonları gökyüzüne bıraktılar.

Çocuk katliamına dünya sessiz Çocuk Gelişimci öğrenciler evrensel olarak tüm çocukların yaşam hakkının olduğunu Filistin'deki çocukların bu haktan mahrum edilmeyeceğini ve tüm Dünya'nın buna sessiz kalmaması gerektiğini haykırmak istedikleri için böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini söylediler.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kaçak Kuş Yetiştiricilerine BaskınÖnceki Haber

Kaçak Kuş Yetiştiricilerine Baskın

Bağımlılıkla Mücadele Afiş Yarışmasında Ödüller VerildiSonraki Haber

Bağımlılıkla Mücadele Afiş Yarışmasında...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar