DOLAR32.5185
EURO34.8985
ALTIN2444.9
BIST9915.6
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Liseler arası münazara turnuvası sonuçlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Liseler arası münazara turnuvası sonuçlandı
Abone ol
Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonu ile Tosçelik Sosyal Bilimler lisesi tarafından  düzenlenen “1. Liseler arası münazara turnuvası” İl finali ile tamamlandı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonu ile Tosçelik Sosyal Bilimler lisesi tarafından  düzenlenen “1. Liseler arası münazara turnuvası” İl finali ile tamamlandı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kültür, Sanat ve Kongre Merkezinde düzenlenen etkinlik fotoğraf sergisinin gezilmesinin ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Münazaranın final gününde  Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erbay Tan, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Bekir Altuğ Aslan ve Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ile kurum müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Liseler arası münazara turnuvasına Osmaniye İl genelinde  38 Lise’den öğrenciler katılım gösterdi.

Final sonunda takım olarak Osmaniye merkez TOBB Fen lisesi Birinci, Kadirli Şehit Mustafa Çiğiloğlu Anadolu lisesi İkinci, Farabi Anadolu Lisesi Üçüncü, Ahmet Cevdet Paşa Anadolu lisesi ise Dürdüncü oldu.

Bireysel olarak birinciliği Farabi Anadolu Lisesi öğrencisi Burak Efe Bozan ile  TOBB Osmaniye Fen Lisesi öğrencisi Alperen Öztürk kazandı.

İl Milli Eğitim Müdürü  Aydın Albak final sonrasında yaptığı konuşmada;" Münazara önemli bir tartışma kültürüdür. Burada amacımız doğruyu savunmaktan ziyade bir tezi savunabilme yetisini kazanabilmektir.

Burada olmaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Zıt görüşlerin farklı bakış açılarıyla ortaya konulması öğrencilerimizin toplum içerisinde kendini ifade edebilmesine de katkı sunuyor.

Sizlerle gurur duyuyoruz. Turnuvada emek veren yönetici, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum." dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kur’an Kursları Hafızlıklarını tamamlayanlar için tören düzenlendiÖnceki Haber

Kur’an Kursları Hafızlıklarını tamamlaya...

Bakan Mustafa Varank, TOKİ Anahtar Teslim Töreni'ne katıldıSonraki Haber

Bakan Mustafa Varank, TOKİ Anahtar Tesli...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar