DOLAR32.3467
EURO34.8863
ALTIN2385.0
BIST10272.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Küçük Eylül Bir Günlüğüne Vali Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Küçük Eylül Bir Günlüğüne Vali Oldu
Abone ol
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını temsili olarak Cebelibereket Şehit Ahmet Yılmaz İlkokulu 1/A sınıfı öğrencisi Eylül Nacar'a bıraktı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını temsili olarak Cebelibereket Şehit Ahmet Yılmaz İlkokulu 1/A sınıfı öğrencisi Eylül Nacar'a bıraktı.

Vali Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mulla Katık, okul müdürü ve öğretmenlerin eşliğinde Eylül'ü makamında ağırladı.

Bir süre sohbet ettikten sonra koltuğunu Eylül'e devreden Vali Yılmaz, bu anlamlı günde çocuklarla birlikte olmanın mutluluğunu dile getirdi. Heyecanını gizleyemeyen Eylül Nacar, bu özel fırsat için Vali Yılmaz'a teşekkür ederek duygularını şu şekilde ifade etti: "Büyük Önder Atatürk'ün bizlere armağan ettiği bu bayramı kutlamanın gururunu yaşıyorum. Atatürk'e minnettarım. Tüm çocukların bayramını kutluyorum.

Gelecek bizim elimizde. Siz büyüklerden barış ve huzur dolu bir dünya istiyoruz. Bu hayalleri gerçeğe dönüştüren büyüklerimize teşekkür ederiz. Bizler de bu bayrağı gelecek nesillere taşıyacağız. Cumhuriyetimizi daha da yücelteceğimize söz veriyoruz." Eylül Nacar, Vali Yılmaz'ın Osmaniye'de öncelikli hedefinin ne olduğu sorusu üzerine, “Binaların çok yüksek olmasını istemiyorum. Yaşadığımız çok büyük depremden biz çocuklar çok etkilendiğimiz için artık binaların yüksek olmasını istemiyoruz.

Bir de binaların sağlam olmasını, daha çok yeşil alanın ve parkların olmasını istiyorum. Biz çocuklar bisiklet yolları istiyoruz. "dedi.

Ziyaretin devamında Belediye Başkanı İbrahim Çenet'i telefonla arayan Eylül, Başkan Çenet'e binaların yüksek olmaması, daha çok yeşil alan, park ve bisiklet yolları olması konusundaki taleplerini iletti.

Eylül Nacar ziyaretin sonunda Vali olmanın kendisi için çok güzel bir duygu olduğunu ve bundan mutluluk duyduğunu söyledi.

Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Vali Yılmaz, Eylül Nacar'a ziyareti için teşekkür ederek, başarılar diledi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Zabıta Ekiplerinden Kaldırım DenetimiÖnceki Haber

Zabıta Ekiplerinden Kaldırım Denetimi

Erdemli’de Uçurtma Şenliği düzenlendiSonraki Haber

Erdemli’de Uçurtma Şenliği düzenlendi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar