DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Kaya, Kızılay Haftasını Kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaya, Kızılay Haftasını Kutladı
Abone ol
AK Parti MKYK Üyesi Genel Sekreter Yardımcısı 27. Dönem Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Kızılay Haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Osmaniye haberleri

AK Parti MKYK Üyesi Genel Sekreter Yardımcısı 27. Dönem Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Kızılay Haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

 Kaya mesajında, Kızılay'ın 11 Haziran 1868 tarihinde Osmanlı Yaralı ve Hasta Askerlere Yardım Cemiyeti adıyla kurulduğunu hatırlattı.

Her yıl 29 Ekim-4 Kasım tarihlerini Kızılay Haftası olarak kutladıklarını belirten Kaya, "Milletimizin yardım etme arzusunun bir tezahürü olan Kızılayımız, dünyanın neresinde olursa olsun mağdurların ve mazlumların yanında yer almıştır." dedi.

Kızılay'ın renk, dil, din, ırk ayrımı yapmadan insanlığa hizmet etme arzusunda olduğunu vurgulayan Kaya,

"Kızılayımız, milletimizin yardımseverliğini en önemli temsilcilerindendir. Faaliyetleri ve kapsama alanı bakımından dünyanın önde gelen yardım kuruluşları arasında yerini alan Kızılay, binlerce gönüllüsüyle faaliyetlerine dünya çapında devam etmektedir." ifadelerini kullandı.

Kızılay'ın dünyanın neresinde bir mazlum varsa orada olduğunu dile getiren Kaya, "Kızılayımız, Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun önemli başlıklarından olan Barışın, İletişimin, Değerlerin, Huzurun ve Şefkatin vücut bulmuş hali olarak karşımıza çıkmaktadır." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde mazlumların sığınağı olan Türkiye'nin üzerine düşeni yapmaya devam edeceğini belirten Kaya,

"Bugün bizlere düşen en büyük vazifelerden biri de dünyanın bütün coğrafyalarında yardımseverliğimizi temsil eden Kızılayımıza destek olmaktır." dedi.

Kaya, "Kurulduğu günden bugüne kadar ülkemizi en iyi şekilde temsil eden Kızılay'ın bundan sonra da Milletimizi en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyor, milletimizin yardımseverliğini bütün dünyaya gösteren Kızılay'ımızın tüm gönüllülerinin Kızılay Haftasını kutluyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vatandaşların Hemzemin Geçit BeklentisiÖnceki Haber

Vatandaşların Hemzemin Geçit Beklentisi

Cumhuriyet Ormanları, Cumhuriyete Nefes OlacakSonraki Haber

Cumhuriyet Ormanları, Cumhuriyete Nefes...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar