DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Kaya “15 Temmuz, Tarihe Altın Harflerle Yazılmış Bir Destandır”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaya “15 Temmuz, Tarihe Altın Harflerle Yazılmış Bir Destandır”
Abone ol
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün sekizinci yıl dönümünde, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Kaya, bir mesaj yayımladı.
Osmaniye haberleri

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün sekizinci yıl dönümünde, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Kaya, bir mesaj yayımladı.

Kaya, mesajında milletin kahramanlık ve fedakarlık destanı yazdığı bu özel günü derin bir minnet ve gururla andıklarını belirtti.

İsmail Kaya, mesajında 15 Temmuz 2016 gecesi FETÖ Terör Örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimine karşı milletin gösterdiği direnişi "tarihe altın harflerle yazılmış bir destan" olarak nitelendirdi.

Bu vesileyle şehitleri rahmetle, gazileri ise minnet ve şükranla andıklarını ifade eden Kaya, şehitlerin cesaret ve vatanseverliğinin her daim ilham kaynağı olacağını vurguladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla milletin her bir ferdinin sokaklara dökülerek demokrasiyi savunduğunu belirten Kaya, bu direnişin Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük konusundaki kararlılığının en büyük göstergesi olduğunu söyledi.

Kaya, "O karanlık gece, kadını erkeği, genci yaşlısı, milletimizin her bir ferdi demokrasimize sahip çıkmak için sokaklara dökülmüş, tankların, uçakların ve silahların karşısında dimdik durarak hainlere geçit vermemiştir." ifadelerine yer verdi.

Kaya, 15 Temmuz’un sadece bir darbe girişiminin engellenmesi değil, aynı zamanda milletin birlik ve beraberlik içinde neler başarabileceğinin somut bir örneği olduğunu belirtti.

Vatansever halkın gösterdiği cesaretin, demokrasinin ve milli iradenin değerini bir kez daha hatırlattığını vurgulayan Kaya, bu anlamlı gün vesilesiyle demokrasimize olan bağlılığımızı ve milli irademize olan inancımızı güçlü bir şekilde ifade ettiklerini söyledi.

15 Temmuz şehitleri için düzenlenen anma etkinliklerinde milletin gösterdiği birlik ve beraberlik ruhunun bir kez daha yaşatıldığını belirten Kaya, şehitlere rahmet, gazilere ise sağlık ve huzur dolu bir yaşam diledi.

Kaya, "Demokrasimizi ve bağımsızlığımızı korumanın en büyük güvencesi, milletimizin birlik ve beraberliğidir.

Bugün, bu birlik ve beraberlik ruhunu daha da güçlendirmek, geleceğimize güvenle bakmamız için en büyük teminatımızdır." dedi.

FETÖ Terör Örgütü başta olmak üzere bağımsızlığa kasteden her türlü terör örgütüyle mücadelenin kararlılıkla süreceğini belirten Kaya, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün sekizinci yıl dönümünde, milletin tüm fertlerine dayanışma ve kararlılıkları için teşekkür etti.

Kaya, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını dilerken, bu topraklarda demokrasi ve özgürlük uğruna can veren tüm kahramanları rahmetle anarak gazilere şükranlarını sundu.
 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP’li Kaya, Şehit Asker İçin Taziye Mesajı YayımladıÖnceki Haber

CHP’li Kaya, Şehit Asker İçin Taziye Mes...

Yarpuz Köyüne Vali ZiyaretiSonraki Haber

Yarpuz Köyüne Vali Ziyareti

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar