DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Karaçay dere yatağına dökülen atık lastikler, tepkilere neden oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karaçay dere yatağına dökülen atık lastikler, tepkilere neden oldu
Abone ol
Osmaniye’nin Toprakkale İlçesinde, Karaçay dere yatağı içerisine dökülen atık lastikler, vatandaşların tepkisine neden oldu.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’nin Toprakkale İlçesinde, Karaçay dere yatağı içerisine dökülen atık lastikler, vatandaşların tepkisine neden oldu.

Mahalleliler atık lastiklerin dere yatağını ve bölgeyi kirlettiğini belirterek, yetkililerden biran önce bu lastiklerin kaldırılmasını istedi.

Geçtiğimiz günlerde ilçeye bağlı Kumarlı Mahallesi’nden geçen Karaçay Deresine kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kamyonlarla getirilen atık lastikler bırakıldı.



Ardından ise lastikleri bırakanlar bölgeden hızlıca uzaklaştı. Atık lastiklerin bırakıldığı mevkide ikamet eden Hilmi Uyduran, olaya tepki gösterdi.

Uyduran, “Bizler burayı cennete çevirmek isterken bazı kendini bilmezler buraya atıklarını dökerek cehenneme çeviriyorlar” dedi.

Karaçay’da atıklar nedeniyle balık ölümlerinin de yaşandığını aktaran Uyduran, yetkililerin konuya duyarlılık göstererek Karaçay’a sahip çıkmasını beklediklerini kaydetti.

Kumarlı Mahalle Muhtarı Turgut Uyduran ise zaman zaman Karaçay Dere yatağı içerisine böyle atıklar bırakıldığını, lastiğin ise ilk defa bırakıldığına şahit olduklarını ifade etti.



Atık lastikleri bırakanları tüm araştırmalarına rağmen tespit edemediklerini söyleyen Turgut Uyduran “Lütfen atıklarınızı Karaçay’a bırakmayalım. Bu atıklar doğada kaybolmuyor.

Allah korusun sel geldiğinde bu lastikler bir yerleri tıkar, daha büyük felaketlere neden olur. Belediyemizden yetkililerden bu atıkların biran önce kaldırılmasını istiyoruz” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Biber fiyatlarına astronomik zam salça yapanları azalttıÖnceki Haber

Biber fiyatlarına astronomik zam salça y...

İki aile arasında av tüfeği ve kalaşnikoflu kavga: 2 ölü, 3 yaralıSonraki Haber

İki aile arasında av tüfeği ve kalaşniko...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar