DOLAR32.5954
EURO34.7685
ALTIN2497.1
BIST9524.5
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Kadir Kara: “ Şehrimizin Geleceği İçin Büyük Bir Adım Atıldı”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadir Kara: “ Şehrimizin Geleceği İçin Büyük Bir Adım Atıldı”
Abone ol
Osmaniye Belediyesi Merkez İçme Suyu ve Kanalizasyon Yapımı İhalesi Belediye Meclis Salonu’nda canlı yayında gerçekleştirildi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Belediyesi Merkez İçme Suyu ve Kanalizasyon Yapımı İhalesi Belediye Meclis Salonu’nda canlı yayında gerçekleştirildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, ihalenin Osmaniye’ye hayırlar getirmesini dileyerek: “Bugün Osmaniye’nin geleceği için büyük bir adım atılmıştır, bugün tarihi bir gündür.

Şehrimizin yıllardır beklediği ve elzem olan bir hizmetin ihalesi gerçekleştirildi.

Bu hizmet uzun yıllardır üzerinde çalıştığımız Osmaniye’nin alt yapı sorunlarının çözülmesiyle ilgili olarak toplam 340 bin 962 metre yeni içme suyu şebekesi ve 470 bin 734 metre yeni kanalizasyon şebekesi inşaatının yapımını kapsamaktadır.  

Osmaniyemiz için hayırlı ve uğurlu bir şekilde sonuçlanmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Elbette bu süreç içerisinde bir takım sıkıntılar yaşayacağız. Ancak Cefa olmadan sefa olmaz. Gelecek nesillere iyi bir Osmaniye bırakabilmek adına bu alt yapıyı yapmak zorundayız.

Bu yatırımın şehrimize kazandırılması konusunda büyük uğraşlar verdik.

Finansmanı konusunda Dünya Bankası, Japon Kalkınma Bankası ve Avrupa Kalkınma Bankasından ciddi anlamda büyük destekler ve hibeler aldık.

Alt yapı hizmetleri için sağladığımız finansın yarısı hibe yarısı kredi şeklindedir.   

Şehrimiz için büyük bir hizmet olan alt yapı yatırımları konusunda bizlere destek veren Genel Başkanımız, Hemşerimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendi başta olmak üzere milletvekillerimize, belediye meclis üyelerimize ve hükümetimize bütün Osmaniyeli hemşerilerim adına en kalbi şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum.

Bu hizmetin Osmaniyemiz için en kısa sürede bitirilmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğimizi ifade ediyor bütün Osmaniyeli hemşerilerime selam, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum. “ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye’nin alt yapı şebekesi tamamen yenilenecekÖnceki Haber

Osmaniye’nin alt yapı şebekesi tamamen...

Kaymakam İlhan Kuşku Köyü su havuzunu incelediSonraki Haber

Kaymakam İlhan Kuşku Köyü su havuzunu in...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar