DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

İYİ Parti Osmaniye Milletvekili Adayları Basınla Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti Osmaniye Milletvekili Adayları Basınla Buluştu
Abone ol
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Osmaniye İYİ Parti Milletvekili Adayları basın mensuplarına tanıtıldı.
Osmaniye haberleri

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Osmaniye İYİ Parti Milletvekili Adayları basın mensuplarına tanıtıldı.

Osmaniye merkezde bir lokantada düzenlenen İYİ Parti aday tanıtım toplantısına, partinin il ve ilçe yöneticileri, Milletvekili Adayları. Bazı Aday adayları  ve basın mensupları katıldı.

İYİ Parti basın mensuplarına adaylarının tanıtımı için düzenlediği program iftar yemeğinin ardından yapıldı.

İYİ Parti Osmaniye İl Başkanı Serat Kılıç, aday tanıtım programına “hoş geldiniz” sözleriyle başladı.

Kılıç sözlerinin devamında; “Basınla bir arada bulunmak, iftarımızı yapmak istedik.

Medya Gazete Bize sürekli destek olan basın mensubu arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.

Malumunuz üzerine bir seçim sürecine girdik. Birbirinden değerli ve kıymetli 25 Aday adayımız vardı.

Genel Başkanımızın takdirleriyle 4 Adayımız kesinleşti. Adaylarımız şu an buradalar, aday adaylarımızın da bir kısmı burada. Önümüzdeki seçimlerde hem Osmaniye, hem de tüm Türkiye’de gümbür gümbür geliyoruz.

Allah’ın izni ile  partimiz birinci parti olacak. Osmaniye’de başarıyı yakalamak istiyoruz. 5 yıldır il başkanlığı görevini yürütüyorum. 15 Mayıs’ta büyük bir başarı elde edeceğiz.”dedi.

Adayların kendilerini tanıtmaları 4. Sıradaki isimden ilk sıraya doğru yapıldı.

Kendini tanıtmak üzere ilk konuşmayı yapan Fatih Kılınç, Düziçi ilçesi doğumlu olduğunu, çiftçi bir ailenin çocuğu olarak, Adana’da zeytin işleriyle uğraştığını vurguladı.

Geçtiğimiz dönemde kendisinin Adana’dan, eşinin ise Muş ilinden aday olduğunu belirten Kılınç, Düziçi ilçesinde 6 binin üzerinde oylarının bulunduğunu, bu seçimde oylarının 20 binin üzerine çıkarmaya çalıştıklarını söyledi.

Adaylardan Adem Kıdık yaptığı konuşmada; “Bu kadar zor bir süreçte, baskının ve zulmün olduğu bir dönemde, yandaş gazeteciliği bırakıp bizleri yalnız bırakmadığınız için basın mensuplarına sonsuz teşekkür ediyorum.

11 ili etkileyen depremlerde binlerce anılar ve canlarımız kayboldu. 20 yılda geldiğimiz noktaya baktığımızda, emekli ve asgari ücretlinin ciddi kriz yaşadığını görmekteyiz. Bir grup sınav kuyrukları, et, market ve iş kuyruklarında beklerken, bir grupta on yerden maaş alıyor, kahvaltılarını yurt dışında yapıyor.

Biz bunu kaldıramayız 20 yılda liyakatsizlik ve adaletsizlik söz konusu olmuş durumda. Elbette her yerde sorun, sıkıntı olacaktır. Bunun da adabı ve usulü vardır. Binlerce insanın hakkı yenilmez, bugün insanlarımız kuru soğana muhtaç kalmıştır. Bu sorunların üstesinden geleceğiz”dedi.

Osmaniye doğumlu olduğu, yüksek öğrenimini Ç.Ü.’de tamamladığını belirterek sözlerine başlayan Mehmet Demir ise konuşmasında; “İyi Partinin kuruluşunda görev aldım.

Tarımla uğraşıyorum. Gençlerimizin daha iyi bir geleceği için, tarım ve esnafımızın haklarını korumak için, hepimizin geleceği için, elimizi taşın altına koymak suretiyle  mücadele veriyoruz.”diye konuştu.

Prof. Dr. Elif Sarı Loğoğlu ise, depremlerde hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek sözlerine başladı.

Kadirli ilçesi Yukarı Bozkuyu Köyü doğumlu olduğunu belirten Loğoğlu, 2015 Genel seçimlerinde MHP’den 3. Sırada Osmaniye Milletvekili adayı olduğunu, bugün  ise  İYİ Parti’den aday olduğunu vurguladı.

Osmaniye’nin ilçe, belde ve köy sayıları ile coğrafi yapısı üzerine bilgiler veren Loğoğlu; “Osmaniye büyük bir Köy konumunda. Adana, Hatay, Gaziantep üçgeni içerisinde yer alan bir il durumunda. Zengin toprakların fakir bekçileri konumunda kalmışız.  

Osmaniye adıyla değil Uzmaniye olarak anılmalıyız. Devlet ve Hükümet olarak insanları yaşatmak görevimiz olmalıdır. Sahipsiz il konumunda olduğumuzu söylemek istiyorum. 559 bin hemşehrimin sorunlarını Meclis’te  dile getirmek istiyorum. Osmaniye’de limanlara açılan kapımız yok.

Yaylalarımız, turizm yerlerimiz var ama yeterince turizme açılmamış halde. Tarım alanında turpumuz, yerfıstığımız, mısırımız yeterince ekiliyor ama çiftçilerimize emeğinin karşılığını alabilmesi için yeterince yol açılmamış durumdayız. Bu tek adam sistemini Millet ittifakı içerisinde değiştirmek istiyoruz.

Bu sistemi değiştirmek için İYİ parti olarak dimdik ayaktayız.  Eğitimde fırsat eşitliğine önem veriyoruz. Osmaniye’nin de kaderini değiştirmek için yola çıktık. Seçim vaadlerimizi yerine getirebilmek için var gücümüzle çalışacağız. Bugün bakıyorum da Osmaniye’ye bahar gelmiş, yakında tüm Türkiye’ye bahar gelecek.”dedi. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yazar Mehmet Ali Akbulut Osmaniye’de söyleşiye katıldıÖnceki Haber

Yazar Mehmet Ali Akbulut Osmaniye’de söy...

Bayram yaklaşırken, denetimler sıklaştıSonraki Haber

Bayram yaklaşırken, denetimler sıklaştı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar