DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

İYİ Parti Osmaniye İl Başkanlığından Zam Tepkisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti Osmaniye İl Başkanlığından Zam Tepkisi
Abone ol
İYİ Parti Osmaniye İl Başkanı Serat Kılıç yaptığı açıklamada, Cumhur İttifakı'nın oylarıyla kabul edilen Torba Yasa'nın emeklileri açlıkla ve milleti sefalete terk ettiğini söyledi.
Osmaniye haberleri

İYİ Parti Osmaniye İl Başkanı Serat Kılıç yaptığı açıklamada, Cumhur İttifakı'nın oylarıyla kabul edilen Torba Yasa'nın emeklileri açlıkla ve milleti sefalete terk ettiğini söyledi. Kılıç, AKP iktidarının yanlış ekonomi programı ve politikalarının ardından yeni bir zam dalgasıyla karşı karşıya olunduğunu belirtti.

İYİ Parti Osmaniye İl Başkanı, AKP'nin zamlar ve yoksulluktan başka verecek bir şeyinin kalmadığını ifade etti.

Kılıç, İl Başkanlığı binasında düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada,

"Uzun yıllar boyunca uygulanan hatalı politikalar sonucunda, seçim sürecinde atılan sloganlarla popülist vaatlere karşı rasyonel bir zeminin varlığından söz edebilmek mümkün değil" dedi.

Ayrıca, dar gelirli vatandaşlara faturanın tamamının kesildiğini ve vatandaşın cebindeki son kuruşa kadar alınan bir yoksullaştırma politikasının uygulandığını söyledi.

Kılıç, AKP iktidarının dar bir kesime bankacılık sistemi üzerinden rant dağıttığını ve geniş toplum kesimlerinden ise bu paranın kaşıkla toplandığını ifade etti.

İYİ Parti Osmaniye İl Başkanı, AKP iktidarının zamlardan ve yoksulluktan başka bir şey sunamadığını belirterek, bugün Türkiye'de adı konmamış bir IMF programının uygulandığını ve AKP'nin IMF reçetelerini savunduğunu söyledi.

Kılıç, “Sabundan, kitaptan, çocuk bezinden ek vergi alınıyor ancak servetten elde edilen kazançtan vergi alınmamaktadır. Vatandaşa kemer sıkma tavsiye edilirken küçük, yandaş ve ranta dayanan bir kesimin zenginleşmesine hiçbir kemer dayanmamaktadır.

AKP iktidarının bu ülkeye zamlardan ve yoksulluktan başka verecek hiçbir şeyi kalmamıştır.

Bugün Türkiye’de adı konmamış bir IMF programı uygulanmaktadır. Yıllarca geçmiş iktidarları aynı konuda eleştiren AKP iktidarının, bugün IMF reçetelerini savunduğu, uyguladığı ve en adaletsiz vergi olan enflasyon vergisiyle milletin cebinde bir şey kalmayıncaya kadar bu düzeni sürdüreceği anlaşılmaktadır.

Memura ve emekliye yapılan cüzi zammın birkaç hafta içinde eriyip gitmesi bir yana, son olarak uygulanan akaryakıttaki ÖTV oranlarına yapılan zamla birlikte milletimiz derin bir yoksulluk çukuruna gömülmek istenmektedir” diye konuştu.

Ayrıca Kılıç, son iki ay içinde doların yüzde 35, benzinin ise yüzde 70 oranında arttığını belirterek, bu yağma düzeninin dünyada başka bir örneğinin olmadığını ifade etti. İYİ Parti Osmaniye İl Başkanı Kılıç, vatandaşın sömürüldüğü, yoksullaştırıldığı ancak servet sahiplerinin servetlerini katladığı bu düzene karşı mücadelelerinin devam edeceğini vurguladı ve bütün kadrolarıyla birlikte milletin sesi olacaklarını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye Polisinden Asayiş OperasyonuÖnceki Haber

Osmaniye Polisinden Asayiş Operasyonu

Musa Şahin Bulvarında peyzaj çalışması yapıldıSonraki Haber

Musa Şahin Bulvarında peyzaj çalışması y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar