DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

İnto The Night - Body Mist

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İnto The Night - Body Mist
Abone ol
Vücut spreyleri vazgeçilmez kokular olarak karşımıza çıkmaktadır. İnto the night en sevilen vücut spreyleri arasında yer alır.
Osmaniye haberleri

Vücut spreyleri vazgeçilmez kokular olarak karşımıza çıkmaktadır. İnto the nighten sevilen vücut spreyleri arasında yer alır. Bir vücut spreyi olarak parfümlerle yarışan marka 1,300,00 lira olarak dikkat çekmektedir. Gün boyu etkili olan vücut spreyini severek kullanan pek çok kişi vardır. Oryantal ve çekici bir kadın kokusu olan vücut spreyi büyük övgü almaktadır.

İnto the night sprey ürün dermatolojik olarak test edilmiş ve onaylanmıştır. Kullanıcılar için bu çok önemli bir bilgilendirmedir. Cilde zarar vermeyecek, olumsuz sağlık durumlarına yol açmayacak ürünlerin kullanımı oldukça önemlidir. Vücut spreyinin kokusu oldukça kalıcıdır. Bu sebeple pahalı olmasına karşın tercih edilebilmektedir.

Özellikle gece kullanımına uygundur. Koku notalarına bakıldığında gece yasemini oldukça etkileyicidir. Ayrıca bariz olarak alınan amber kokusu da maksimum seviyededir. Kokunun diğer bir dokunuşunu da koyu böğürtlen yapar. Etkileyici kadınsı vücut spreyleri arasında yer almaktadır. Dermatolojik olarak test edilmesi de kullanıcılara güven sağlamaktadır.

İlgi Çekici Vücut Spreyleri

Body Mist vücut spreyi olarak dikkat çekmektedir. Kadın ve erkeklere özel olarak üretilen vücut spreyleri oldukça ilgi görmektedir. Parfüm kullanmak istemeyen kişiler güzel kokmak için vücut spreyleri kullanmaktadır. Vücut spreylerinin maliyetleri daha düşüktür. Bu sebeple vücut spreylerinin kullanım oranları � civarındadır. İçerik bakımından her zaman daha hafif kokan vücut parfümleri de gün boyu etkili olabilmektedir.

Pratik kullanımı ile tazelenmesi mümkündür. Body Mist vücuda uygulanabileceği gibi kalıcı koku oluşturmak için saçlara sıkmak etkisini kuvvetlendirecektir. Pek çok vücut spreyi bulunmaktadır. Kişiler bütçelerine uygun olan vücut spreylerini tercih etmektedir. Kokuları ile parfümlerle ayırt edilemeyen vücut spreyleri ergenlerde, kadın ve erkeklerde kullanıma uygundur. Tene ve kıyafetlere uygulanabilmektedir. Vücut spreyleri pek çok markada rahatlıkla bulunabilmektedir.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Adana’da CHP’nin ”Orman Yangınları ve Çevre Felaketleri Toplantısı” yapıldıÖnceki Haber

Adana’da CHP’nin ”Orman Yangınları ve Çe...

Adana’da çıkan orman yangınına müdahale ediliyorSonraki Haber

Adana’da çıkan orman yangınına müdahale...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar