DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

İl Sağlık Müdüründen Diş Hastanesine ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İl Sağlık Müdüründen Diş Hastanesine ziyaret
Abone ol
İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Kara, Sağlık Tesisleri ziyaretleri kapsamında Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Osmaniye haberleri

İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Kara, Sağlık Tesisleri ziyaretleri kapsamında Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İl Sağlık Müdürü Kara’ya ziyaretinde, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ender Erikan, Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Yıldız ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Gökalp Akın eşlik etti.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Gökalp Akın, merkezde verilen hizmetler hakkında İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Kara’ya bilgi verdi.

Akın, merkezde her yaştan vatandaşa ağız ve diş sağlığı hizmeti verildiğini, acil servis hizmetinin de 7 gün 24 saat kesintisiz olarak verildiğini söyledi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Kara, ziyarette yaptığı açıklamada, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin ilimiz için önemli bir sağlık tesisi olduğunu belirterek, merkezde verilen hizmetlerden tüm vatandaşların memnun olmasını temenni etti.

Dr. Kara, “Ağız ve diş sağlığı, genel sağlıkımızın önemli bir parçasıdır. Düzenli olarak diş hekimi kontrollerine gitmek, diş çürüklerini, diş eti hastalıklarını ve diğer ağız ve diş sağlığını tehdit eden hastalıkları önlemeye yardımcı olur.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz, vatandaşlarımıza modern ve kaliteli ağız ve diş sağlığı hizmeti sunmaktadır.

Tüm vatandaşlarımızı düzenli olarak diş hekimi kontrollerine gitmeye davet ediyorum” dedi.

Ziyaretin ardından İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Kara, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye’de yeni haftada hava nasıl olacak?Önceki Haber

Osmaniye’de yeni haftada hava nasıl olac...

OKÜ Yaz Kampında Sertifika Töreni YapıldıSonraki Haber

OKÜ Yaz Kampında Sertifika Töreni Yapıld...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar