DOLAR32.4852
EURO34.9493
ALTIN2436.0
BIST9716.9
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Hükümlüler el sanatlarını sergiledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hükümlüler el sanatlarını sergiledi
Abone ol
Osmaniye’de hükümlülerin  el sanatlarından oluşan sergi, vatandaşların beğenilerine sunuldu.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’de hükümlülerin  el sanatlarından oluşan sergi, vatandaşların beğenilerine sunuldu.

Osmaniye Valiliği ile Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nün işbirliğinde uygulanan “Bağımlılara Nefes Ol, Sanatla Terapi Projesi” kapsamında düzenlenen El Sanatları Sergisi, Park 328 AVD’de açıldı.

Serginin açılışına Vali Erdinç Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Ferhat Karakuş, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri katıldı.



Tedavisi tamamlanmış uyuşturucu madde bağımlılarının, ergoterapi teknikleri ile boş zamanlarını yapılandırmaları, üretebildiklerini görmeleri ve maddenin vermiş olduğu zararların etkisini azaltmak amacıyla hükümlülerin hazırladığı eserler, vatandaşların beğenisine sunuldu.

Vali Erdinç Yılmaz, Sergi açılışı öncesinde, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Alışveriş Merkezinde açılan Bağımlılıkla Mücadele Bilgilendirme Standını ziyaret etti.

Vatandaşlarda bağımlılıkla mücadele konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla açılan stantta yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Yılmaz daha sonra El Sanatları Sergisini ziyaret etti.

Ahşap yakma tekniği ile resim, ebru, ahşap boyama ve taş boyama tekniğiyle yapılan el emeği ürünlerden oluşan Sergiyi gezen Vali Yılmaz, Denetimli Serbestlik Müdürü Koray Özkahraman’dan sergi hakkında bilgi aldı. 



Vali Erdinç Yılmaz, ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, “Bugün Denetimli Serbestlik Müdürlüğümüzün yaptığı faaliyetlerle ilgili sergiyi ziyaret ettik.

Burada, hükümlülerimizin hayata hazırlanmasında, meslek edinmesinde çok önemli katkı sağlayacak çeşitli çalışmalar yapıldığını gördük. Müdürlüğümüzü, Adliyemizi kutluyoruz. “dedi.

Vali Yılmaz, Serginin düzenlenmesinde emeği ve katkısı olan tebrik ederek kutladı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye Belediyesi, Yaşar Kemal’i doğduğu kentte yaşatacak mı?Önceki Haber

Osmaniye Belediyesi, Yaşar Kemal’i doğdu...

Uyuşturucu ile mücadele stantları ilgi görüyorSonraki Haber

Uyuşturucu ile mücadele stantları ilgi g...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar