DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Her Türlü Asayiş Olayıyla Mücadele Edilecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Her Türlü Asayiş Olayıyla Mücadele Edilecek
Abone ol
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz başkanlığında 2023 Yılı 2. Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Komisyon Toplantısı düzenlendi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz başkanlığında 2023 Yılı 2. Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Komisyon Toplantısı düzenlendi.

Valilik Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonunda yapılan toplantıya, Belediye Başkanı Kadir Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, Vali Yardımcısı Yunus Emre Şahin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halit Gülten, İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva ve ilgili kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri katıldı.

Toplantıda, Psikolojik Danışman Hande Şişik, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezinin gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında sunum yaptı.

Sunumda, 2023 Yılı Osmaniye Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı, 2023 Yılı Osmaniye Erken Yaşta ve Zorla Evliliklerle Mücadele Acil Eylem Planı ve “Kadına El Kalkamaz” mottolu erkek odaklı çalışmalar kapsamında gerçekleştirilen faaliyetler değerlendirildi.

Toplantının sonunda konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, kadına yönelik şiddetle mücadelenin önemli bir sorumluluk olduğunu belirterek,

"Bu mücadele basit bir mücadele değil; istikrarlı, uzun soluklu ve kararlı bir mücadele. Herkes sorumluluğunu yerine getirmeli, ben buna inanıyorum.

Biz de idare olarak eksikliklerimiz varsa gidereceğiz, mücadelemizi nasıl daha etkin yapacağız ona bakacağız.

Uyuşturucuyla olsun, kadına yönelik şiddetle olsun, hırsızlıkla olsun her türlü asayişsizlikle mücadelemizi en etkin şekilde sürdürmeye kararlıyız,

Devlet olarak da sürdürüyoruz. Kadına yönelik şiddet, insanlık adına kabul edilemez. Bizim medeniyetimizde, kültürümüzde, inancımızda yeri yok.

Böyle bir şeyin bizim toplumumuzda olmaması gerekiyor." dedi.

Vali Yılmaz, toplantıya katılan herkese teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.

Toplantıda, kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar değerlendirildi ve önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalar hakkında kararlar alındı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergen, 48. Anaokulunu Osmaniye’de AçtıÖnceki Haber

Ergen, 48. Anaokulunu Osmaniye’de Açtı

Yürüyüş Yolu Çalışmaları Hız KazandıSonraki Haber

Yürüyüş Yolu Çalışmaları Hız Kazandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar