DOLAR32.4088
EURO34.8125
ALTIN2398.2
BIST10208.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Hasan Çoban, İl Genel Meclis çalışmalarını anlattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hasan Çoban, İl Genel Meclis çalışmalarını anlattı
Abone ol
CHP Osmaniye İl Genel Meclis üyesi Hasan Çoban, kentin sorunlarının çözümü için yaptıkları çalışmalarla ilgili basın toplantısı düzenledi.
Osmaniye haberleri

CHP Osmaniye İl Genel Meclis üyesi Hasan Çoban, kentin sorunlarının çözümü için yaptıkları çalışmalarla ilgili basın toplantısı düzenledi.

Kentteki bir cafe’de basın mensupları ile bir araya gelen CHP’li İl Genel Meclisi üyesi Hasan Çoban’ın basın toplantısında; CHP İl Başkanı Şükret Çaylı ve Merkez İlçe Başkanı Abdülkadir Özgan’da katıldı.

Çoban, şehrin sorunlarının çözümünde basın ve yöneticilerin ortak akılla hareket etmesi gerektiğinin altını çizerek şunları söyledi; “İl yönetiminde olsun, ilçe yönetiminde köy yönetimlerinde olsun sizlerin de mutlaka katkısı var olmalı diye de düşünüyorum.

Biz de aynı şekilde Osmaniye’mizin ilçelerini ve köylerini tek tek geziyoruz, gördüğümüz eksiklikleri not ederek bunlarla ilgili çalışmalar gerçekleştiriyoruz.

İl Genel Meclisinde tüm siyasi partilerin üyeleri olarak büyük bir uyum içinde çalışıyoruz.  

Çözüm konusunda bütün arkadaşlarımızla partilerine bakmadan ortak hareket ederek ilimizin ve ilçelerimizin lehine olacak şekilde hareket ediyoruz.

İl genel meclisi olarak çok güzel hizmetlere imza attık. Tabi ki yapamadığımız, çözemediğimiz işlerde oldu.

Sonuçta biz muhalefet partisindeniz. Ancak önümüzdeki kalan süreçte de ilçemizin ve köylerimizin sorunlarını tespit edip bunları çözmek için önergeler vermeye devam edeceğiz.

Önergelerimizin de takipçisi olmaya da devam edeceğiz. Ben önce Düziçili, daha sonra ise Osmaniyeli olarak vatandaşlarımızın haklarını sonuna kadar savundum ve savunmaya da devam edeceğim” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mehmet Sadi Binboğa, Borsa başkanlığına Adaylığını açıkladıÖnceki Haber

Mehmet Sadi Binboğa, Borsa başkanlığına...

Diyabet okulu mezunları diplomalarını aldıSonraki Haber

Diyabet okulu mezunları diplomalarını al...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar