DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Haberci, 10. Bölümüyle Ekranlara Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Haberci, 10. Bölümüyle Ekranlara Geldi
Abone ol
Osmaniye'de haftalık siyasi gelişmeleri ele alan Haberci Programı 10. bölümüyle izleyicilerle buluştu.
Osmaniye haberleri

Osmaniye'de haftalık siyasi gelişmeleri ele alan Haberci Programı 10. bölümüyle izleyicilerle buluştu.

Gazeteciler Ümit Kahraman, Murat Deniz Demirci ve Bekir Burak Canbolat 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine az bir kala kentte yaşanan gelişmeler yorumladı.

İzleyiciler de programa yorumlarıyla katkıda bulundu. Programın ana gündem maddelerinden biri, CHP Osmaniye İl Başkanı Mehmet Orhun Döğüşçü'nün şehit Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil'in cenaze töreninde kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesi oldu.

Kadirli'nin Çığcık köyündeki cenaze törenine CHP Genel Başkanı Özgül Özel ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile binlerce vatandaş katıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Eski Bakanı, Ak Parti Osmaniye Milletvekili Derya Yanık, Cumhur İttifakı Osmaniye Belediye Başkan Adayı İbrahim Çenet'i MHP İl Başkanlığında ziyaret ederek tebrik etti ve başarılar diledi.

Yanık ayrıca CHP ve İYİ Parti İl Başkanlığına da ziyarette bulundu. Cumhur İttifakı aday tanıtım toplantısı düzenlendi. İttifak adayı İbrahim Çenet, 30 Başlıkta "Osmaniye Gelişim ve Strateji Belgesini" kamuoyu ile paylaştı.

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Mehmet Tamer Taşdelen, Osmaniye Merkez de Cumhur İttifakı Adayı İbrahim Çenet’i destekleyeceklerini açıkladı. İlçe ve beldelerde de kendi adaylarıyla seçime gireceklerini kaydetti.

Cumhur ittifakı MHP Belediye Başkan Adayı İbrahim Çenet, basın toplantısı düzenledi. Burada dikkat çeken konuların başında kent merkezinde yapılan alt yapı çalışmalarında organize hataları olduğunu gündeme taşıdı.

Çenet, Kurum, STK ve esnaf ziyaretleriyle de seçim çalışmalarına devam ediyor.

Sosyal medya paylaşımlarında ise Çenet, Osmaniye'yi daha çok Büyükşehir olmaya hazır hale getirmeye yönelik mesajlar verdi.

Programa, bazı belediye başkan adayları, siyasetçiler ve vatandaşlar da de yorumlarda bulunarak katkı sağladı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kuruyemiş Fabrikasına DenetimÖnceki Haber

Kuruyemiş Fabrikasına Denetim

Türkmen Beldesine İlçe MüjdesiSonraki Haber

Türkmen Beldesine İlçe Müjdesi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar