DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Girişimcilik Merkezinde Çalışmalar Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Girişimcilik Merkezinde Çalışmalar Devam Ediyor
Abone ol
Osmaniye Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesi’nde yapımı süren “Girişimcilik Merkezi” inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesi’nde yapımı süren “Girişimcilik Merkezi” inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

400 metrekare kapalı alanda hizmet verecek olan merkezde incelemelerde bulunan Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, hedeflerinin geleceğin girişimcilerini yetiştirmek olduğunu belirtti.

Osmaniye Belediyesi, “Proje ve Hizmet Üretebilen Çalışan Belediyecilik” anlayışıyla çalışmalarını aralıksız sürdürürken, kentin yeni parlayan yıldızı olan Girişimcilik Merkezi inşaatı da hızla ilerliyor.

Tamamlandığında 250 metrekare zemin ve 150 metrekare asma kat olmak üzere toplamda 400 metrekarelik kapalı alanda faaliyet gösterecek olan merkez, genç ve kadın girişimcilere hizmet verecek.

Merkezde 2 AR-GE Eğitim Atölyesi, 1 Uygulama Atölyesi, 1 E-Ticaret Atölyesi, 1 Yönetici Odası ve 1 Mutfaklı Kafeterya yer alacak.

Belediye Başkanı İbrahim Çenet, Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selim Serhan Yıldız’dan çalışmalar hakkında brifing aldı.

İnşaat alanında yaptığı incelemelerde, merkezin planlandığı gibi ilerlediğini ifade eden Başkan Çenet, çalışan işçilerle sohbet ederek kolaylıklar diledi.

İncelemelerinin ardından yaptığı açıklamada Başkan Çenet, “Değerli hemşerilerim, bu sabah sizleri Şirinevler Mahallemizden selamlıyoruz.

Gençlerimize ve kadınlarımıza yönelik, geleceğin girişimcilerini yetiştirmek üzere çok güzel bir Girişimcilik Merkezi hazırlıyoruz.

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı ile protokollerimizi imzaladık ve Dünya Bankası kaynaklı 295 bin Euro değerinde bir fon kullanacağız.

Amacımız, üniversitemiz, KOSGEB ve iş dünyamız ile el ele verip, kendi ayakları üzerinde durabilen, girişimci bir nesil yetiştirmek” diye konuştu.

Osmaniye’deki Girişimcilik Merkezi inşaatının 2024 yılı içinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Merkezin, özellikle kadın ve genç girişimciler için önemli bir eğitim ve gelişim alanı olacağı öngörülüyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Göktaş: “Osmaniye’ye 23 Yılda 65 Milyar Liralık Yatırım Yapıldı”Önceki Haber

Göktaş: “Osmaniye’ye 23 Yılda 65 Milyar...

AK Partili Yanık, Cenevre’de Temaslarda BulunduSonraki Haber

AK Partili Yanık, Cenevre’de Temaslarda...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar