DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Genç Futbolcular Yeteneklerini Sergiledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Genç Futbolcular Yeteneklerini Sergiledi
Abone ol
Uluslararası Yetenek Avcıları Futbol Akademisi (UYAFA), Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen çocuklar için umut ışığı oldu.
Osmaniye haberleri

Uluslararası Yetenek Avcıları Futbol Akademisi (UYAFA), Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen çocuklar için umut ışığı oldu.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde düzenlenen Kadirli CAP Birlik ve Dayanışma Turnuvası, çocuklar üzerindeki olumsuz etkileri en aza indirmeyi amaçladı.

Kadirli ilçesi, ilk kez ulusal bir organizasyona ev sahipliği yaparken, turnuvaya ilçe takımları Kadirli Savrunspor ve Kadirli İdman Yurdu’nun yanı sıra Van, Şanlıurfa, Muş ve Gaziantep'ten gelen takımlar katıldı.

Kadirli ilçe stadında düzenlenen final maçlarını, Kadirli Kaymakamı Erdinç Dolu, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Toker, UYAFA Genel Sekreteri Dr. İmbat Muğlu, Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Erdoğan Yücel, İlçe Emniyet Müdürü Tarıf Esat Kahveciler, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yılmaz Bal, sivil toplum temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri izledi.

Turnuvada, 2010, 2011 ve 2012/2013 doğumlu 2000 genç sporcu yeteneklerini sergileyerek tanışma ve kültürel bağ kurma imkanı yakaladı.

Sporcular, hem bireysel yeteneklerini hem de takım oyununu sergileyerek büyük bir heyecan yaşattılar.

Final maçlarının ardından, U10-11 grubunda Muş, 2011-2012 grubunda Savrunspor, U12-13 grubunda Gaziantep, U13 grubunda ise Şanlıurfa takımı şampiyon oldu.

1973 Kadirli İdman Yurdu ise turnuvanın en centilmen takımı kupasını aldı.

Kupalar, protokol mensupları tarafından verildi ve toplu fotoğraf çekimi ile tören sona erdi.

UYAFA Osmaniye temsilcisi Resul Özdil, "Bugün burada, Kadirli CAP Birlik ve Dayanışma Turnuvası'nın finalinde sizlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu anlamlı etkinliği düzenleme sürecinde emeği geçen tüm isimlere yürekten teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Özdil ayrıca, Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Kadirli Kaymakamı Erdinç Dolu, Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Yusuf Çebi, Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Yılmaz Bal, Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Yücel Erdoğan ve tüm Gençlik ve Spor Müdürlüğü personeline katkılarından dolayı teşekkür etti.
 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Adana’da orman yangınına müdahale eden helikopter suya düştüÖnceki Haber

Adana’da orman yangınına müdahale eden h...

Burdur’da yaşayan Filistinli kadın suikasta uğrayan Heniyye’yi anlattıSonraki Haber

Burdur’da yaşayan Filistinli kadın suika...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar