DOLAR32.2807
EURO34.9651
ALTIN2447.0
BIST10176.
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Ford firması, OKÜ’ye otomobil hediye etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ford firması, OKÜ’ye otomobil hediye etti
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ)’de eğitim ve uygulamalarda kullanılmak üzere  Ford Otomotiv A.Ş. tarafından “Ford Tourneo Courier” marka  araç hediye edildi. 
Osmaniye haberleri

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ)’de eğitim ve uygulamalarda kullanılmak üzere  Ford Otomotiv A.Ş. tarafından “Ford Tourneo Courier” marka  araç hediye edildi. 

Hediye otomobilin teslim töreni OKÜ kampüsünde gerçekleşti. Üniversiteye hibe edilen otomobilin anahtar teslimi öncesinde konukları Rektörlük Makamında ağırlayan OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, “Ford ailesine eğitime verdikleri katkıdan dolayı üniversitemiz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum.

Araç hibesi ile başlayan bu birlikteliğin ileriye taşınması noktasında farklı çalışmalar ile iş birliğimizin devam edeceğini düşünüyorum. Üniversitemizde mevcutta yer alan ve açılması planlanan yeni bölümlerin öğrencileri ve mezunlarının, Ford ailesi içerisinde yer almasını sağlayacak adımları birlikte atabilecek olmak bizlere mutluluk veriyor.



Hibe edilen aracın, üniversitemizin elektrikli araçlar ile ilgili yaptığı çalışmalara önemli faydası olacaktır. Ben özellikle araç hibesi ile ilgili süreci yürüten ve sonuçlanmasını sağlayan Ovalı İskenderun Servis Müdürü Murat Elmas’a ve Üniversitemiz Araştırma ve Yenilikçilik Direktörü Doç. Dr. Ertaç Hürdoğan’a teşekkür ediyorum.” dedi.
  
Rektörlük makamında gerçekleşen konuşmaların ardından, Ford Otosan tarafından eğitim amacıyla hibe edilen Ford Tourneo Courier marka aracın anahtarı Ford Otosan Eğitim ve Gelişim Akademi Müdürü Efkan Güçvardar tarafından, OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun’a takdim edildi.

Üniversite hizmetinde kullanılmak üzere hibe edilen otomobilin anahtar teslim  törenine; OKÜ Rektörü Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Ford adına Ford Eğitim ve Gelişim Akademi Müdürü Efkan Güçvardar, Ford Satış sonrası Bölge Müdürü Hüseyin Ballı, Ovalı Satış ve Mali İşler Koordinatör Müdürü Mustafa Saçar, Ovalı Satış Sonrası Hizmetler Koordinatör Müdürü M. Serhat Dal, Ovalı İskenderun Servis Müdürü Murat Elmas ve Ovalı İskenderun Satış Müdürü Ufuk Vanlı katıldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Pırasa hasadının zorlu süreci, Osmaniye’de başladıÖnceki Haber

Pırasa hasadının zorlu süreci, Osmaniye’...

Okullarında “sıfır atık eğitimleri” sürüyorSonraki Haber

Okullarında “sıfır atık eğitimleri” sürü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar