DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Evlere dadanan 3 kadın hırsızdan 2’si tutuklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Evlere dadanan 3 kadın hırsızdan 2’si tutuklandı
Abone ol
Osmaniye’de, çelik kapı kilitlerini kırarak girdikleri evlerden ziynet eşyası ve para çaldıkları belirlenen 3 kadın hırsızdan 2’si tutuklandı.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’de, çelik kapı kilitlerini kırarak girdikleri evlerden ziynet eşyası ve para çaldıkları belirlenen 3 kadın hırsızdan 2’si tutuklandı.

Şüphelilerin, zaman zaman tanınmamak için engelli gibi yürüdükleri ve kılık-kıyafetlerini değiştirerek ikametlere girdikleri güvenlik kameralarına yansıdı.



Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipler, 18-29 Mart tarihleri arasından Yedi Ocak, Fakıuşağı ve Esenevler Mahallelerinde meydana gelen ikametlerden hırsızlık olaylarıyla ilgili çalışma başlattı.

Binalarda bulunan 122 güvenlik kamerasının kaydettiği görüntüleri izleyen polis, evlerden ziynet eşyası ve para çalan kadınların daha öncede 62 suç kaydı bulunan E.Ç., 13 suç kaydı bulunan M.A. ile 5 suç kaydı bulunan B.Ç. olduğunu tespit etti.

İzlenen kamera görüntülerinde şüpheli şahısların zaman zaman tanınmamak için yürüyüş şekillerini ve kılık-kıyafetlerini değiştirerek ikametlere girdikleri tespit edildi.



Yapılan fiziki takip sonucu adresleri belirlenen zanlılar yapılan baskınla yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemelerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan E.Ç. ile M.A. tutuklanırken B.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Zanlıların girdikleri evlerden, 22 ayar 50 gram, 15 gram ve 12 gram kolye, 3 adet 22 ayar altın yüzük, 14 ayar 10 gram bilezik, 14 ayar 3 gram kolye, 3 adet 14 ayar altın bileklik, 2 adet çeyrek altın ile 20 dolar ve 500 lira nakit para çaldıkları öğrenildi.

​​​​​​​


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Kara, Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluş Yıldönümünü KutladıÖnceki Haber

Başkan Kara, Türk Polis Teşkilatı’nın Ku...

2 milyon lira değerinde kaçak araç motoru ele geçirildiSonraki Haber

2 milyon lira değerinde kaçak araç motor...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar