DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Ertuğ, CGC’li Gazetecileri Ziyaret Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ertuğ, CGC’li Gazetecileri Ziyaret Etti
Abone ol
Osmaniye'de Zafer Partisi Belediye Başkan Adayı Atakan Ertuğ, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.
Osmaniye haberleri

Osmaniye'de Zafer Partisi Belediye Başkan Adayı Atakan Ertuğ, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Ertuğ, basın mensuplarıyla sohbet ederek projeleri hakkında bilgi verdi. Ertuğ, Osmaniye'nin merkezini taşımadan yerinde değiştirebileceğini belirterek, "Kent merkezinde bırakılan yol payları, kaldırım çalışmalarını önemsiyoruz. Kentimiz, şu anki trafiği kaldırmıyor, yayaların rahat seyrini de kaldırmıyor.

İnsanların küçük arsalarını bir araya getirip birleştirip zemine göre daha sağlam Fore kazıklarla veya depreme dayanan uzatma yoluyla 3 kattan fazlasına izin verilmeyecek şekilde yapılar inşa etmek mümkündür.

Osmaniye içerisinde yolların düz olmamasından dolayı bir anda ‘u’ çektiğiniz oluyor" dedi. Ertuğ, projelerinin yarısının Z kuşağını ve kısmen Y kuşağını kapsadığını söyledi.

Z kuşağının şehirde yaşamak istemediğini, ilk fırsatta burayı terk etmek istediğini belirten Ertuğ, "Ciddi projeler yapıp kenti, festival şehri, insanların buraya gelmesi için bahane arayacağı bir şehre dönüştürmek istiyoruz" dedi.

Ertuğ, "Z kuşağı, babasının annesinin yönlendirmesiyle bir yerlere gidip oy verecek bir kuşak değil. Kendini anlayan, daha güzel şeyler yapabileceğine inandığı doğru insana oy verme eğiliminde. Önümüzdeki 20 yıl, 30 yıl içerisinde bu şehirde istatistiki olarak yaşanması beklenen kuşak Z kuşağıdır.

Ondan dolayı bizim biraz daha teknolojiye ayak uyduran, burada kalmak için bahanelerinin olabileceği, tiyatro sahneleriyle stand up, şovlarıyla, konserlerle, festivallerle, teknoloji festivalleriyle, kitap fuarlarıyla Osmaniye'yi çok güzel bir şehir yapma planımız var" ifadelerini kullandı.

CGC Başkanı Ali Cihangir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Şehrin yeniden şekillenmesi gerektiğini, bu anlamda belediye başkan adaylarının iyi projelerine ihtiyaç olduğunu söylüyoruz.

Tüm belediye başkan adaylarına şehir için deprem sonrası yeniden bir yapılanmada, kaderin değiştirilmesi gerektiğini söylemek istiyoruz. Osmaniye'de belediyecilik alanında doğal beklentiler var.

Yerel yönetimlere büyük görev düşünüyor. Yeni seçilecek Belediye Başkanı, belediye meclisi bu şehrin nüfusu şekillendirecek kişiler olacak. Bu bağlamda ben sizlere başarılar diliyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Teknofest 2024 konusunda Okullar BilgilendirildiÖnceki Haber

Teknofest 2024 konusunda Okullar Bilgile...

Milletvekili Kaya’dan Tutuklamaya TepkiSonraki Haber

Milletvekili Kaya’dan Tutuklamaya Tepki

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar