DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Engelli Halter Şampiyonu Nuri Poyraz'a İl Müdürü Acar’dan destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Engelli Halter Şampiyonu Nuri Poyraz'a İl Müdürü Acar’dan destek
Abone ol
Osmaniyeli, görme engelli Halter şampiyonu Nuri Poyraz’u, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar evinde ziyaret ederek destek sözü verdi.
Osmaniye haberleri

Osmaniyeli, görme engelli Halter şampiyonu Nuri Poyraz’u, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar evinde ziyaret ederek destek sözü verdi.

Gazetemizde; “4 Altın madalyalı engelli sporcu, ‘uzatılan el’ bekliyor” başlıklı haberimizle birlikte, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar’ın, sporcuyu evinde ziyaret etmesi motivasyon etkisi yaptı.

Osmaniye’nin Merkez Bahçe Köyünde çiftçi çocuğu olan görme engelli Türkiye Halter Şampiyonu Nuri Poyraz’ı evinde ziyaret ederek ailesiyle de görüşün İl Müdürü Sedat Acar, başarılı sporcunun yanında olacağını kaydetti.

Sporcu Nuri Poyraz, köydeki saman balyalarını kaldırmak suretiyle halter çalışmalarına başlayıp, ardından da çeşitli müsabakalara katılarak 4 altın madalyanın sahibi olmuştu.

Osmaniye Tosyalı spor salonunda 3-4 Ağustos 2022 tarihleri arasında, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen, 53 kulüpten 157 kadın ve erkek sporcunun  katıldığı “ Görme engelliler Türkiye  halter  şampiyonası”nda Nuri Poyraz +125 kiloda Türkiye  Şampiyonu olmuştu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, başarılı sporcu Nuri Poyraz’ı evinde ziyaret ederek, başarılarından dolayı kutladı. İl Müdürü Acar, Poyraz’a  

sportif anlamda her türlü desteği vereceklerini, tüm imkanlar ile maddi ve manevi yanında olacaklarını, yakın zamanda Şampiyonluklara Osmaniye adına devam etmesi için de çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Acar, sporcunun yetişmesinde emeği geçen anne ve babasına da teşekkür ederek, Poyraz’ın yeni şampiyonlukları için desteklerini esirgemeyeceğini söyledi.

Şampiyon sporcu Nuri Poyraz ise;"Sesime kulak veren, köyüme, evime kadar gelerek beni mutlu, motive edip onurlandıran  İl Müdürümüz Sedat Acar'a teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hedefim Osmaniyem adına katılacağım müsabakalarda Şampiyonluklarımı sürdürmek ve Milli Takım’da yerimi almaktır”diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Acil durum kaldırımı projesi ile TEKNOFEST’in ilgi odağı oldularÖnceki Haber

Acil durum kaldırımı projesi ile TEKNOFE...

Evcil ve Geçim aileleri akraba olduSonraki Haber

Evcil ve Geçim aileleri akraba oldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar