DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Çukurova Belediyesi, “Orhan Kemal Edebiyat Festivali” düzenliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çukurova Belediyesi, “Orhan Kemal Edebiyat Festivali” düzenliyor
Abone ol
Adana’nın Çukurova İlçe Belediyesi tarafından bu yıl 4.’ncüsü gerçekleştirilecek olan; “Orhan Kemal Edebiyat Festivali” hazırlık çalışmalarını sürdürüyor.
Osmaniye haberleri

Adana’nın Çukurova İlçe Belediyesi tarafından bu yıl 4.’ncüsü gerçekleştirilecek olan; “Orhan Kemal Edebiyat Festivali” hazırlık çalışmalarını sürdürüyor.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Adanalı edebiyatçı Orhan Kemal’in isminin yaşatılması adına düzenlemekte olduğumuz; Orhan Kemal Edebiyat Festivali’nin bu yıl 4.’ncüsünü gerçekleştirecek olmaktan gurur duymaktayız”dedi.

Çukurova Belediyesi tarafından düzenlenecek olan; “4. Orhan Kemal Edebiyat Festivali” 18-19 ve 20 Mart 2022 tarihlerinde  üç gün sürecek.

Orhan Kemal Kültür Salonunda, 18 Mart 2022 Cuma günü saat:13.00’da, Uluslararası Orhan kemal Karikatür sergisi ile Emek romanları sergisinin  açılması ile etkinlikler başlamış olacak.

Program, Adana Çukurova Güzel Sanatlar Lisesi Çok sesli korosunun konseri, ardından Belediye Başkanı Soner Çetin’in açılış konuşması ile devam edecek.

Etkinlikler kapsamında; söyleşi ve imza günleri, atölye çalışmaları gerçekleşirken,  20 Mart 2022 Pazar günü, Ezginin Günlüğü ile Orhan Kemal Edebiyat Festivali sona erecek.

Çukurova Belediyesi 4. Orhan Kemal Edebiyat Festivali kapsamında, Tamer Levent, İnci Aral, Burak Tamdoğan, Ahmet Telli, Osman Şahin gibi edebiyatçılar konuk olarak katılırken, Adana ve bölgesindeki çok sayıda edebiyatçının da söyleşi ve imza günlerine katılarak, Orhan Kemal ile ilgili  etkinliğe renk katacakları belirtildi.

Çukurova Belediyesi bu etkinlikler kapsamında, hizmet binası bahçesindeki açık alanda; kültür ve sanat dernekleri için de ayrıca kitaplarını sergileme olanağı sağladı.

Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD) adına, Çukurova Belediyesi tarafından hazırlanan standa, dernek üyeleri üç gün süresince kitaplarını tanıtma ve imza günlerine katılabilecekleri bildirildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tarım ve Orman müdürlüğünde, “Kadınlar günü”Önceki Haber

Tarım ve Orman müdürlüğünde, “Kadınlar g...

İstiklal Marşı’nı güzel okuma yarışması yapıldıSonraki Haber

İstiklal Marşı’nı güzel okuma yarışması...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar