DOLAR32.3804
EURO35.0318
ALTIN2325.8
BIST9090.4
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Covid-19 denetimleri aralıksız devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Covid-19 denetimleri aralıksız devam ediyor
Abone ol
Osmaniye’de Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın da katılımı ile covid-19 tedbirlerine yönelik geniş kapsamlı denetimler aralıksız olarak devam ediyor.
Osmaniye haberleri

Osmaniye’de Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın da katılımı ile covid-19 tedbirlerine yönelik geniş kapsamlı denetimler aralıksız olarak devam ediyor.

Dinamik Denetim Modeli çerçevesinde, kontrollü normalleşme döneminin sürdürülebilirliği ve bir an evvel tam anlamıyla normalleşmenin sağlanması için temizlik, maske, mesafe prensiplerinin yanı sıra hayatın her alanını kapsayacak şekilde belirlenen kurallara toplumun tüm kesimlerince uyulmasının sağlanması amacıyla yapılan geniş kapsamlı denetimler Osmaniye’de tüm yaşam alanlarında devam ediyor.

Atatürk Caddesi boyunca gerçekleştirilen denetimlere; Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür Guddusi Arık katıldı.

Kamu kuruluşları il müdürlerinin yer aldığı gruplar halinde yapılan denetimler ilin diğer yaşam alanlarında da gerçekleştirildi.

Denetimleri sırasında esnaf ve vatandaşlarımızın öncelikle hatırlarını sorarak bir süre sohbet eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, korona virüsle mücadelenin devam ettiğini belirterek, kendi sağlığımız ve toplumumuzun sağlığı için bu mücadelede tedbirlere hassasiyetle uyulmasının, aşı olmanın çok önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz denetimlerinin ardından yaptığı açıklamada, “Korona virüs tedbirlerine yönelik denetimlerimizi sürdürüyoruz. Hamdolsun Osmaniye olarak çok iyi gidiyoruz.

Osmaniyeli hemşehrilerime gösterdikleri hassasiyetten dolayı bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Hiç aşı olmayan vatandaşımızın kalmaması lazım.



Bu mücadelede en önemli savunmamız aşı olmak. Bu nedenle aşı olmayan vatandaşlarımızın bir an önce aşılarını olması, aşı süreçlerini tamamlamamış vatandaşlarımızın bir an evvel bu süreci tamamlamaları, hatırlatma dozunun yaptırılması bu mücadelede hepimiz için en büyük güç olacaktır.

Bu hassasiyetimizi devam ettirelim. Bu şekilde mücadelemizi sürdürürsek korona virüsten inşallah çok uzun zaman geçmeden kurtulacağız. Tedbirlere uymaya devam edelim ve aşılarımızı olalım.” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
17 Ocak 2022 Osmaniye'de Vefat EdenlerÖnceki Haber

17 Ocak 2022 Osmaniye'de Vefat Edenler

Ayakkabı çalanlar, kameralara takıldıSonraki Haber

Ayakkabı çalanlar, kameralara takıldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar