DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4
BIST9833.2
Yusuf Cinkara Haber sayfa üstü

Çiftçilere ve Hayvancılıkla Uğraşan Vatandaşlara Destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çiftçilere ve Hayvancılıkla Uğraşan Vatandaşlara Destek
Abone ol
Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda düzenlenen bir etkinlikle, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Osmaniye Ofisi'nin açılışı ve tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.
Osmaniye haberleri

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda düzenlenen bir etkinlikle, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Osmaniye Ofisi'nin açılışı ve tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Açılış programına Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Tarım ve Orman İl Müdürü Erdem Kolabaş, TKDK Hatay İl Koordinatörü Dr. Savaş Özgürsoy, DOĞAKA Genel Sekreteri Oğuz Alibekiroğlu, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy, siyasi parti temsilcileri ve üreticiler katıldı.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını yapan TKDK Hatay İl Koordinatörü Dr. Savaş Özgürsoy, TKDK Osmaniye Ofisi'nin açılmasından dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, katılımcılara teşekkür etti.

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy ise konuşmasında, "Sayın Valimize ve destek sağlayan herkese teşekkür ediyorum.

TKDK Osmaniye Ofisi, odamız hizmet binasında yer alıyor. Bu ofis, üyelerimize besi ve süt hayvancılığı, et ve yumurta tavukçuluğu, hindi, kaz ve manda yetiştiriciliği, tarım ve hayvancılık ürünlerinin işlenmesi, paketlenmesi, depolanması, tıbbi aromatik bitki yetiştiriciliği, el sanatları, arıcılık, gıda ve gıda olmayan katma değerli ürünler, kırsal turizm, yenilenebilir enerji, makine ekipman alımı,

su ürünleri yetiştiriciliği gibi birçok sektörde hizmet veriyor. TKDK Ofisi'nin ilimize hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz ise konuşmasında, "IPARD kapsamına alınmamız için devlet bürokrasisi ve siyasiler olarak büyük bir çaba sarf ettik.

Bugün, bu projenin tanıtım programında bir aradayız. Çiftçilerimizden ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızdan bu destekten yararlanmalarını rica ediyorum.

IPARD kapsamına alınmamızı doğru ve etkili bir şekilde değerlendirelim. İl Tarım Müdürlüğümüz bu konuda geniş bilgilendirme yapmalı. Projeler üreterek Osmaniye'nin kırsal kalkınmasına katkı sağlayalım." dedi.

Vali Yılmaz ayrıca, ülkemizin tarım ve hayvancılık konusundaki potansiyelinin önemli olduğunu vurgulayarak, "IPARD'a alınmamız çok önemli bir adımdır.

Hemşehrilerimizden gelecek projelerle başarılı olacağımıza inanıyorum. IPARD'ın ilimize hayırlı olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Narkotik Operasyonları Hız Kesmeden SürüyorÖnceki Haber

Narkotik Operasyonları Hız Kesmeden Sürü...

OKÜ’lü Akademisyenlerden Büyük BaşarıSonraki Haber

OKÜ’lü Akademisyenlerden Büyük Başarı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar